Uesoels Krussis Lokkis 8"-26" Tolli Naturaalne Must 100% Remy Pingutusnöör Hobusesaba Inimeste Juuste Pikendamine Valge Naiste Hulgimüük

Tavahind €60.21 €30.71
Maksudega.
  • Sildid: juuksepikendusi, juustest hobusesaba, nöör juustest hobusesaba

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Inimese Juuksed (Valge)

Sku:v100071

Toote Detailid

Päris 100% Inimese Juuksed, Ei Ole Sünteetilised, Nr Loomade Villast.

Brasiilia Inimese Juuksed, Pehme, Sile, Gloosy, Clip In

Nr Kadumas Ei sasipundar, Nr Sõlme, Nr Täid.

Saab Kähara, Sirgeks, Võib Olla Värvitud, Et Tumedam Värv.

Mugavam ja nähtamatu juht.

Hulgi-ja Drop-Shipping Teenus:

Hulgi: siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping.

Näiteks Drop-Shipping: Me võiks välja saadetud kaupade klientidele otse, ilma recepit ja arve, kui soovid.

Klientide Küsimused ja Vastused

K1: kas juuksed on juustest?

A1:Jah, meie juuksed tooted on 100% Ehtsad juustest.

2. küsimus:Milline on parim temperatuur korter rauast või lokkis raud?

A2:soovitame 150~170 celsiuse kraadi!Isegi juustest on võimalik põletada, kui temperatuur on liiga kõrge, ilma õige aeg kontrolli all.Kuumuse eest tooteid, on soovitatav ajal kõrge temperatuuri raud.

K3:Miks mu juuksed saada sassis või kadumas?

A3: Uued juuksed on vähe karvu esialgne kahanemisest, mis on normaalne.Liigne karvaajamine & sasipundar võib tulla alates:

a.halb kude ehitus.

b.koelõngaga lõikamine

c.kuivad juuksed

Vaesed kude ehitus küsimus, palun võta meiega ühendust ja saada pilt kohe.Me aitame teil teha toetuse või vahetada, mis põhineb meie toetuse

poliitika.Me SOOVITAME kliendile TIHEND KOELÕNGAGA & ÄRA KATKESTA JÄLGIDA.Ja kuivust probleeme põhjustab sasipundar ja kuur, palun järgige meie juuksed hoolikalt juhiseid ja ärge konditsioneer, et co-peske seda vähemalt kord nädalas!

4. küsimus:kas juuksed ära värvitud või pleegitatud?

A4: Tavaliselt on kergem tumedamaks juuksed kui heledamaks.Kuid teil on vaja seda teha professionaalselt, et täpse värvi kahjustamata juuksed.Inimese juuksed ei kuiva lihtsalt pärast lahkumist doonor, seega palun ära värvi või valgendi juuksed sageli.

5. küsimus:Kui kaua juuksed viimati?

A5:See juuste võib kesta kaua aega, olenevalt sellest, kuidas te seda säilitada.Kohtle seda nagu teie enda juuksed ja võtab väga head hoolt ta eest, seda kauem (vähemalt 8 Kuud).

K6:Kui kaua ma võin saada juuksed, kui ma ostan nüüd?

A6: Kallis sõber, me kasutame kiireim laevandus meetodeid Fedex/DHL/UPS/DPEX, tavaliselt saad juuksed ühe nädala jooksul.Siin on hinnang ajal eri riikides/piirkondades :

7. küsimus:kas On olemas mõni lõhn käesoleva juuksed?

A7:Meie tehases pesta juukseid soe vesi ja šampoon väga väga hea.Ja paneme juuksed õli karvad selleks, et kaitsta juukseid ilma

mis tahes kuival ajal pikka aega shipping.Lõhn kaob pärast pesemist šampoon ja konditsioneer.

8. küsimus:Kuidas ma saan hoolitseda juuste normaalne?

A8:Kui sa hoolid, juuksed, pesumasin, kaks korda nädalas on vaja.Detangle juuksed enne pesemist.Pärast pesu saab kasutada juuste konditsioneer, et muuta juuksed pehmeks ja siidiseks.Kamm keha laines või sirged juuksed, lai pintsel, kui teie juuksed on lokkis juuksed, palun kammi poolt sõrmed!Kui sa märg ja see lisa kookosõli cream juukseid hoida juuksed curl muster!

9. küsimus:Kuidas tolli-maksu?

A9:mõned coutries chargethe tolli maks,sone riigis pole.see on otsustav faxtor poolt poliitika erinevates riikides,me ei saa kontrollida, tuleb maksta.

Q10:Kuidas mõõta juuste pikkus?

A10:Sest lainelised juuksed,palun venitada seda otse,seejärel tee mõõtmine.

11. küsimus: Kuidas Hoida juustest Parukas Kuju?

A11: Samas, kui sa istud kodus, võtta see välja ja pane see parukas seista.Stand aitab säilitada oma kuju ja võttes ära oma pea, võtab ära oma tugging ja tõmbab karvad välja.

Q12: Umbes Uesoels Juustega Parukas

A12: 100% Virgin juustest Parukad, parima kvaliteediga juuksed taskukohase hinnaga.Pruun šveitsi pits, Eel-kitkutud loomulik juustepiir.Reguleeritavad Õlapaelad, elastne net ja 4 kammid.Kõik värvilised parukad on võimalik pakkuda.

13. küsimus: Kuidas Kamm on Pits Parukas?

A13: Kui sa pead kamm parukas, palun olema õrn.Ärge kasutage regulaarselt harjad.Ja tavaliselt me ei adivce combe juuksed iga päev.

Jerry nõuanded:

1.Palun ärge kasutage mis tahes POX.lahtri aadress, pakk võib kaduma minna. 2.Palun kasutage postiaadressi ja veenduge, et seal on keegi seal märk pakett, "Jäta see ukse" pakett võib kaotatud on suur risk. 3.Me soovitame u jätke oma telefoni Nr.näiteks DHL ühendust. 4.Tänu julgeoleku küsimus on üha rohkem ja rohkem raske mõnes valdkonnas, me EI vastuta pakett kadunud sellistel juhtudel: a.Postiaadress ole selge või vale, DHL ei saa seda leida.b.Keegi ei saa märk pakett ja DHL jäta uks, pakett varastatud c.Alla kirjutanud keegi teine, sa ei tea, mis tähendab pahatahtlik varastatud

Me oleme VASTUTAVAD nende asjaolude ja täielik tagastamine:

1. Panime vale aadress, mis ei sobi ur antud aadress 2. DHL tarne teise vale aadressi asemel ur antud aadressile.

Toetuse Poliitika:

100% Raha Tagasi Garantii iga kauba kohta.Palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul peale sinu kätte objekt(id).Toetuse renderdatakse kui objekt(id) on saadetud tagasi originaal seisukorras.Raha ei tagastata/vahetada juuksed on paigaldatud, lõigatud, värvitud, pestud või mis tahes kahjude & protsess, palun aru) Raha tagastatakse hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast saime juukseid ALGNE SEISUKORRAS.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Materjal Hinne - Remy Juuksed
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Värvi Tüüp - Puhas värv
  • Tekstuur - Krussis Lokkis
  • Seadme Kaal - 100g/tükk
  • Juustest Tüüp - India Juuksed
  • Sobiv Suremas Värvid - Tumedamat Värvi Ainult
  • Brändi Nimi - Uesoels
  • Kirjed Pakendi kohta - 1 Tk Ainult
  • Arestimine - Clip-In
  • Saab Permed - Jah