Aafrika Pits Peep Varba Kingad Kive Kaunistatud Pikad Varrukad Käsitöö Pulm Kleit Pruut Pall Kleit 2023

Tavahind €569.86 €484.38
Maksudega.
  • Sildid: Pulm Kleit, kleidid tülli, custom 3d crystal ball, Pulmad Kleidid, pulm kleit pruut 2023

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Pulmad & Sündmused

Sku:v103657

Toote Detailid

1.Kui soovite, custom made, palun vali mis tahes standardse suurusega tellimisel, siis kirjutage mõõtmiste andmed message box makstes.

2.Kui postitus BRASIILIA, palun öelge meile, vastuvõtja CPF sõnumi box, ilma selleta me ei saa postitada kleit, aitäh mõistmise.

3.Me ei saa teha kleit täpselt sama nagu pildil, palun mõista seda, sest see ei ole meie disain, vaid me püüame oma parima, et pakkuda igale kliendile parima kvaliteediga.

4.Kleit on custom made.See võtab umbes 15-20 päeva teha kleit.Me püüame oma parima, et teha kena kleit sulle.

Värv:(vali värv, number, soovid)

Suurus skeem:(vali suurus või saame custom made teie jaoks mõõtmine.)

Kuidas mõõta:

Kui soovite custom made pls andke meile teada järgmised suurused.te võite jätta mesurements suuruse ja värvi kohta märkuse lahtrisse tellimuse esitamisel.

1.Rind =___tolli või cm

2.Talje =___tolli või cm

3.Puusad =___tolli või cm

4.Õõnes korrusel kingad=___tolli või cm

5.Kõrgus =___tolli või cm (ülevalt pea korrusel kingad )

6.Kleit color =___(mis tahes värvi valida või pildil värv )

Kohaletoimetamine:

1.Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Saadame elemendil on 15-20 päeva pärast teie makse on lõpetatud.

2.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

3punktides laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

4.Meil on valida erinevate Väljendab kauba sõltub teie kohtades.Me laev kaudu ESM,DHL,UPS,TNT,FedEx ja nii edasi,

5.Palun kontrollige oma AADRESSI hoolikalt, kui töötlemise järjekorras.Me ei saa nõustuda sellega, P. O Box aadress.Tagasi Policy: Nagu alati, kui on probleem, või kui toode ei vasta nõuetele, siis palun võtke meiega ühendust esimesel kiire ja atisfactory resolutsioon, näiteks, toetuse või vahetada teise uue kirje teie jaoks.

Palun kinnitage oma tellimus (õige suurus, värv, stiil) hoolikalt enne, kui otsustate tellimuse.Kõik tellimused, mis on töödeldud vastavalt teie tellimuse kinnitus ja me püüame oma parima, et rahuldada kõik kliendid.Tagame, ainult kvaliteedi teemad on tarnitud.

Palun võtke meiega tagasi esimese 48 tunni jooksul pärast punkt.Tagastatav kaup peab olema heas seisukorras, nagu see teile saadeti, ei ole muutunud ja ei ole kulunud.Kui on mingit tolmu, mustad laigud, muuta ja nii edasi, me ei paku toetust.Tagasi, 30% taasasustamist tasu kaetakse kõik naaseb.Pakume TASUTA REMONDI oma kleit!Kuid postikulu, saata see tagasi ja uuesti laevaliini kulud, et teil on nii oma konto.See on vajalik, et kauba või kleidid peaks olema meile tagasi 14 päeva jooksul pärast tagastamise taotlus on vastu võetud.

Meie lubadus:

1.iga kleit meie pood on custom made , me saame teha riietuda vastavalt oma mõõdud , võite ka valida värv, mis sulle meeldib.

2.te võib-olla kahtlust : miks teie kleidid on nii odav ?Kas sellepärast, et halva kvaliteediga ?

Kallid!!lihtsalt julgelt, et meie kleidid on kõrge kvaliteediga , sest meil on oma tehas , saate salvestada Kulude vahe.nii saate osta kleidid sulle meeldib kõrge kvaliteet ja odav hind siin!!!

meil on tehases õhtul kleidid ja pulm kleidid hiinas ja on importijad 15 aastat .me maily toota pruudi hommikumantlid , prom dress , kokteiliefekti naiste kleidid .kuna meie firma asutati aastal 1999 , on disain , tootmine, müük, integratsiooni riietus ettevõte.Praegu , kui tooted on eksporditud rohkem kui 80 riigis ja piirkondades.Loodud tehnoloogiline tase on kõrge kvaliteedi kontrolli süsteem, ja on kogunenud rikkalik kogemus tootearendus ja tootmine .Kell prensent, oleme huvitatud laiendada meie valik .Peaks mis tahes kirjeid, mis võiks teile huvi pakkuda , siis palun andke mulle teada.meil peab olema hea meel, et anda teile meie madalaima hinna kättesaamisel oma üksikasjalikud nõuded.Tagasiside: Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline,palun jätke positiivset tagasisidet ja viis tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside .teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda teile parim klienditeenindus.

Täname, et külastate meie veebisaiti, kui teil on küsimusi,palun

Võtke meiega julgesti ühendust!

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Pulm Kleit Riie - Pits
  • Teenetemärgi - Appliques, Profileerimine, Pits
  • Päritolu - Hiina
  • Tegelik Pildid - No
  • Brändi Nimi - VINOPROM
  • Rong - PUUDUB
  • CN - Hunan
  • Tagasi Disain - tõmblukk
  • Moe Element - vintage
  • Toote Tüüp - Pulmad Kleidid
  • Kleidid Pikkus - Põranda-Pikkus
  • Rasedad Naised - Jah
  • Varruka Stiil - Regulaarne
  • Siluett - Merineitsi/Trompet
  • Stiil - Classic
  • Piht - Langes
  • Varruka Pikkus(cm) - Täielik
  • Sisseehitatud Rinnahoidja - Jah
  • Mudeli Number - pulmad short gown
  • Kaelus - Päitsed