Kohandatud 100% Puuvill Vabaaja Rõivad Sildid Custom Kleit Kootud Etikett Riided Peamised Sildid Kindad Kingituse Silt Õmblemine

Tavahind €193.00 €154.40
Maksudega.
  • Sildid: maroko puuvillane kootud vaibad, riie puuvilla sport, kootud puuvillane mähe, puuvillane riie legging, kootud puuvillased tekid, puuvillane kootud sall, kootud puuvillane vaip, puuvillane kootud vaibad, odavad kootud rõivas sildid, puuvillasest riidest, vöö etniliste

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Rõivaste Õmblemine Ja Kangast

Sku:v1106

Toote Detailid

Kohandatud rõivas label/riided silt/kootud etikett tehase

soovin, et teil on meeldiv shopping trip

[Nimi]: Kootud Etiketid/Rõivas, Etiketid/Riided Sildid/Main Sildid

[Size] (suurus): suurus/Vastavalt oma vajadustele,laius ulatus sildid on 0.6-5cm Heegeldatud edge-tehnoloogia ja laius ulatus sildid on 0.6-40cm Põletamine edge-tehnoloogia.

[Logo]: Kohandatud vastavalt oma vajadustele,Mitte rikkuva!Võite pakkuda disaini kunsti kootud etiketid, või me tasuta kujundus neid, siis kinnitage need.Proovi piltide kootud märgis salan store on vaid viide, nr kohapeal!

[Hind]: hind näitas salan pood on ainult teie viide.Me pakume pakutud hinna teie jaoks vastavalt oma kootud etikett suurus/kogus värvid/kvaliteedi nõuded/tellimuste arv ja nii edasi.Nii et ärge muretsege, me pakkuda teile parimat hinna ja mõned tasuta proove, mida vaja.

[Proovi time]: üldiselt,3-4 päeva.

[Tarneaeg]: üldiselt,5-8 päeva.

[Värv]: Kohandatud vastavalt oma vajadustele, kui sul on kõrged nõudmised värvi, pls kinnitada tasuta proove, siis me korraldada tootmise ülesanne.Kui sa ei ole, meil on toode, neid projekti järgi kunsti.

[Materjal]: 1 - Damast: Damast saab jutustama üksikasjadega, ja see on pehme ja luksuslik, kõige levinum silt turul.

2-Satin: Pehme, siidine ja läikiv, kuid see ei jutustama andmed, on ka vähem värvi valikud.

3-Taft: Enamasti kasutatakse hoolduse sildid, odav hind, kuid on väga piiratud tausta värv.Ole hea üksikasju, kuid väikesed tähed on ok!

Märkused: teeme igasugu kootud etiketid, punutud lindid, hooldus sildid, suurus etiketid, kui olete huvitatud keegi, kuid kuna need on ISIKLIK ÕMBLEJA, pls peab võtke meiega ühendust kõigepealt e-posti teel või kaubanduse juht või SKYPE(helon2013), pls ei kinnita, et kiiresti.täname lahkelt mõista!

Tasumine

1.Me nõustuda T/T ja Lääne-Liidu ja Raha, Et parim viis on otse online makse, saate valida ise.Kui te loodan, muude tasumise tingimustega, palun andke meile teada enne, kui teile selleks.

2.Täielik maksmine peab toimuma 7 päeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteem

3.Veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik, aadress, postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.

Vedu

1.Saadame kauba 5 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt.

2.Saadetise poolt Hiina Post Air Mail vähem kui 2KG kaupade, tavaliselt see võtab 5-15 tööpäeva.Kui teil on vaja objekti väga kiiresti, palun võtke meiega ühendust express shipping, me arvutada parim väljendada merevedude kulusid teie jaoks.Express shipping võtab aega umbes 3-7 päeva, et jõuda.

3.Kui te ei ole sain selle piires kohaletoimetamine aeg, siis ei kõhkle meiega ühendust võtta.Me kontrollime seda teile postkontor ja toll.Sest mõnikord on see lükkub edasi seoses liiklus-või lennu moosi.Palun ärge kurta, et meid.Me võtame vastutuse, et saata või toetuse iga kaotatud punkt.

Tagasiside

1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed, palun andke meile viis tärni, kui olete rahul meie jaoks.

2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut, kuid see 1 munite on väga oluline tähendus meile.

3.Palun peavad võtke meiega ühendust enne kaebuse või jättes kõik negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Tänan teid nii lahkelt mõista!

Toetuse Ja Teenuse

1.Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, siis võib vahetada punkt üks nädal ja tuleb meiega ühendust võtta 3 päeva jooksul oma ostu.

2.Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping.

3.Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Inimeste põhjustab defekte ei ole tagatud, nagu katki, kriimustatud ja nii edasi.

4.Mis tahes esemete, palun saata EMS või oma kohaliku post kui tagasi saatma.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Tüüp Hulgimüük - Jah(>50 Tk)
  • pikkus - 6cm
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Technics - Tikitud
  • Brändi Nimi - OPALUS
  • Kasutamine - Rõivas, Kingad, kotid
  • Toote Tüüp - Rõivas Sildid
  • Funktsioon - Öko-Sõbralik, Pestav
  • Mudeli Number - FL025
  • Etikett Tüüp - Peamine Lables
  • Laius - 2cm
  • Materjal - Riie
  • Komplekt Tüüp - Jah