Kiirlõiketerasest HSS Kolmnurk Varre Pagoda Samm Sprial Flööt Sooned Drill Bit alates 4-20mm Tilk Laeva

Tavahind €10.51 €9.04
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Hand & Power Vahend Tarvikud

Sku:v146102

Toote Detailid

HSS Titaan Kaetud Spiraal Flööt Step Drill Bits Oluline Riistvara Vahend, Pagoda Drill Bit Set puidust tool brocas para metallist

Metric Spiraal Flööt Pagood Kujuga Auk Kolmnurkne Lõikur 4-12/20/32 mm HSS Terasest 6542 Koonus Drill Bit Set Terasest Samm, Teravustamine Kirjeldus: Need harjutused samm on väga sobiv lõikamine augud erinevaid materjale, sealhulgas raud, alumiinium, messing, puit -, plast-ja rohkem.Eriline samm struktuuri, üks drill bit saate avada erinevaid suurused augud, nii et üks samm drill on väärt kasti puuriterad.Omadused: Titanium kattega, et vähendada hõõrdumist ja soojust.Kiirlõiketerasest samm puurida, kvaliteetsemad ning vastupidavamad kui tavalised twist puurida.Need puuriterad töötab suurepäraselt tegemisel sile, puhas ja täiesti ümmargune auk.Sobib punch augud läbi pleki, rauast plaat, alumiinium plaat, messing, puit, plastmass, jne.See drill bit komplekt sisaldab 3 suurused(4-12 mm, 4-20 mm, 4-32mm), mis rahuldada oma erinevaid vajadusi suurepäraselt.MÄRKUS: 1. Käsi puuri ja bench drill saab kasutada neid samm harjutused. 2. Kasutada vee sissepritse jahutamiseks, kui puurimine, mis saab tõhusalt pikendada kasutades elu drill bit. 3. Soovitan puurimine määr 250-400 p / MIN. 4. Saab puurida leht jooksul 5mm meie samm harjutused. 5. Pidage meeles, et ainult M35 step drill on roostevabast terasest.Ärge kasutage neid HSS 6542 harjutused samm puurida roostevabast terasest!Spetsifikatsioonid: Materjal: kiirlõiketerasest (HSS 6542) 6542 kiirlõiketerasest HSS (Sobib Kasutamiseks Tooriku, Kõvadus 28 Kraadi Nagu Süsinik Terasest Plaat, Isolatsioon Juhatus, Puidust laual) pinnatöötlus: Titanium Kattega Kuju Varre: Kolmnurkne Varre Läbimõõt: 8mm (Kolmnurkne Varre) Kogupikkus: Kolmnurkne Varre: 4-20mm Pikkus: Umbes. 74mm/ 2.87" Suurused: 4-20mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm); 9 samme Tarneaeg: tähitud posti jälgimise number.Kui makse on kinnitatud, shipping tehakse jooksul 1-2 tööpäeva jooksul.Saame uuendada kohaletoimetamine DHL/Fedex/EMS, kui teil on vaja, võtke palun meiega ühendust.Tarneaeg: Palun kontrollige järgmised viited:

Riik

Umbes.Tarneaeg

UK / Austraalia

20-30 tööpäeva

Kanada / Hispaania / Prantsusmaa / Lääne-Euro

25-40 tööpäeva

Itaalia / Saksamaa / Teised

25-45 tööpäeva ebatõenäolisel juhul, et tagasipöördumine on taotluse korral Saame vastu võtta tagasi punkti 60 päeva jooksul pärast seda, kui ostja saab seda.Kõik aruanded peavad sisaldama originaalosad on vigastamata, uuesti müüdava seisukorras, originaal pakendis.Ostja vastutab postikulud.

Meil on suurepärane meeskond, et toetada klienditeenindus, et vastata teie küsimusi ning aitab teil lahendada probleemi,nii et ÄRGE kartke meiega ühendust võtta!

Otsin töötajad üle kogu maailma, anname teile Parima Hinnapakkumise.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • pikkus - 4-20mm
  • Kasutamine - raud, alumiinium, messing, Puit, plastikust ja rohkem
  • Tüüp - Tuum
  • Mudeli Number - Pagoda Step Drill Bit
  • Brändi Nimi - NCSign
  • DIY Tarvikud - Metallitöö
  • Materjal - Kiirlõiketerasest 6542