tasuta kohaletoimetamine Kaasaskantav UV Lamp 365nm/254nm Ultraviolett-Analyzer Kõrge Tundlikkus laborivarustuse WFH-204B

Tavahind €97.44 €88.67
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Hand & Power Vahend Tarvikud

Sku:v148039

Toote Detailid

Kaasaskantav UV Lamp 365nm/254nm Ultraviolett-Analyzer Kõrge Tundlikkus UV-Analyzer laborivarustuse WFH-204B

Parameetrid:

1. Laine pikkus: 365 nm, 365 nm 2. UV värv filter: 150 x 50 mm 3. Toiteallikas: AC220V pluss või miinus 10%, 50 hz 4. Kaal: 1.4 Kg

Kasuta:

1, teadusliku eksperimendi töö on avastada palju olulisi aineid, nt valke, nukleotiidide vajalikud seadmed. 2, narkootikumide tootmine ja teadus, mida saab kasutada, et kontrollida hormoonide alkaloidid, igasuguseid vitamiine saab toota päevavalgus narkootikumide kvaliteet, sobib see õhuke kiht analüüs, paberi kiht, analüüs ja katsetamine laigud. 3, värvaine kate kummi, õli, keemiatööstus, nagu määramiseks igasuguseid fluorestseeruvad materjalid, päevavalgus indikaator ja lisaaineid, välja selgitada eri liiki toornafta ja kummitooted. 4, tekstiili-ja keemilise kiu saab kasutada määramine erinevat tüüpi toorainetest, nagu vill, siid, sünteetilised kiudained, puuvillane, sünteetiline kiud, ja saate kvaliteedi kontrollimiseks valmistootes. 5, teravilja, õli -, köögivilja -, toidu-osakond saab kasutada, et kontrollida toksiinid, nagu näiteks aflatoksiin, jne.), toidu lisaainete, metamorphism köögiviljad, puuviljad, kakao rasva, šokolaad, rasv, kvaliteeti mesi, suhkur, munad ja nii edasi. 6, nagu geoloogia, arheoloogia osakond on leidnud erinevaid mineraalaineid, otsustades autentsuse fossiilsete kultuuri säilmed. 7, avaliku julgeoleku osakond saab kontrollida sõrme märk määramine, steganography käekiri jne.

Struktuur vahend:

See vahend võtab uv-lamp ja filter.Funktsioon vastavalt ultraviolett-kiirgus on intensiivne 254 nm ja 365 nm võib ka ühekordne segu kahte tüüpi lainepikkuse.Masin on tarbitav võimsus on väike, madal kuumus, ja võib kasutada pidevalt, pikka aega, suurim eelis on see, et on võimalik nii avada kui sulgeda, sõita saab kasutada.Uv-lamp, lambid, filter valguse filtreerimine nähtav valgus, seega fluorestsents analüüsi, annab tugeva 254 nm) ja uv-valguses 254 nm.

Märkus:

1, ühendatud toide, avatud "sees/väljas" lambid, võimalik on testida valimi alusel, arvestades vaatluse analüüs, kui seade on asetatud pimedas toas või musta riidega kaetud, et valgus, mõju on palju parem. 2, uv-värv filter ei puuduta ja metallist objekt, ei ole jõustunud, pind peab olema kuiv ja puhas, sageli tuleks kasutada alkoholi või on eeter on pühkida, nagu värvifiltri hallituse tõend. 3, operatsiooni töötajad, kasutades uv-kiiritust proovid, tuleks vältida kokkupuudet inimese keha, oli parem kandma prille, et mitte põhjustada kahju inimese keha. 2, narkootikumide tootmine ja teadus, mida saab kasutada, et kontrollida hormoonide alkaloidid, igasuguseid vitamiine saab toota päevavalgus narkootikumide kvaliteet, sobib see õhuke kiht analüüs, paberi kiht, analüüs ja katsetamine laigud. 3, värvaine kate kummi, õli, keemiatööstus, nagu määramiseks igasuguseid fluorestseeruvad materjalid, päevavalgus indikaator ja lisaaineid, välja selgitada eri liiki toornafta ja kummitooted. 4, tekstiili-ja keemilise kiu saab kasutada määramine erinevat tüüpi toorainetest, nagu vill, siid, sünteetilised kiudained, puuvillane, sünteetiline kiud, ja saate kvaliteedi kontrollimiseks valmistootes. 5, teravilja, õli -, köögivilja -, toidu-osakond saab kasutada, et kontrollida toksiinid, nagu näiteks aflatoksiin, jne.), toidu lisaainete, metamorphism köögiviljad, puuviljad, kakao rasva, šokolaad, rasv, kvaliteeti mesi, suhkur, munad ja nii edasi. 6, nagu geoloogia, arheoloogia osakond on leidnud erinevaid mineraalaineid, otsustades autentsuse fossiilsete kultuuri säilmed. 7, avaliku julgeoleku osakond saab kontrollida sõrme märk määramine, steganography käekiri jne.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • DIY Tarvikud - ELEKTRILINE
  • Sertifitseerimine - PUUDUB
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi - BENYS