DIY Diamond Maali Diamond Tikandid Ring Vaik Diamond ristpistes Kodus Seina Decor 30X40cm,Macaw

Tavahind €12.11 €9.45
Maksudega.
  • Sildid: itao diamond maali, lõuend maali uisutamine, metssiga lõuendile maali, lõuend maali macaw, marlon diamond maali, talvel diamond maali, caligrapjy lõuendile maali, suur lõuend maali, kuuba lõuendile maali, ganesha diamond maali

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Nõela, Kaunid Kunstid & Käsitöö

Sku:v17994

Toote Detailid

DIY diamond maalid võib kogeda tunnet saavutus, õppida, et vähendada stressi ja reguleerida emotsioone, saab rikastada tuues vaba aja veetmise vanurite ja laste suhtes, suurendades seega kannatust ja te erinevat elu.

See käsitsi valmistatud teemant maali saate suurendada oma mõistmist värvi ja esteetika.DIY teemandid on ilusti värvitud ja saab saata sõpradele ja austajatele, et jagada oma õnne.

Läbipaistev trükitud lõuend on veekindel, niiskuskindel, kortsudeta, ühtlase tekstuuri, kõrge määratlus, keskkonnasõbralik, pehme ja mitte lihtne klapp, värviline printimine ja täpne mustrid kuma kerge, muutes oma tuba vaatama uut

Ümmargune teemandid teha protsessi DIY teemandid lihtsam ja sobib algajatele.Kvaliteetne ümmargune teemandid vaadata läikiv, kunagi ei närtsi, on elavamaks, on hea tekstuuri ja ilu, ja on ergas pilte, mida saab ideaalselt kaunistada oma tuba.

Õrn ja särav kristall, teemandid on koos peen mustrid luua peen teoseid.Muster ise on kleepuv tausta ja plastikust ülemine kate, et hoida pilti kleepuv, ja siis fix pärl, nii et pilti saab hõlpsasti täita.

Stiil:Macaw

Värv:Nagu on näidatud värv

Materjal:Riie+vaik

Suurus:30 x 40cm

Pakendi Sisu:

1 * Lõuend

1 * Puurida kott

1 * Punktis puurida pliiats

1 * Tsement

1 * Puurida plaat

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Kasutamine - Maalid
  • Päritolu - Mandri-Hiina