Hiiglane Paber Vaht Tõusis Lilled Roosid 24tk Segatud Suurused Etapp Pulmapidu Sündmuse Tausta Tabeli Teenetemärgid decoracao de festa

Tavahind €261.52
Maksudega.
  • Sildid: tiffany 3 cm roosid, 3 cm hall roosid, roosid 10cm 10tk, 144pcs 1 cm roosid, 3 5 cm roosid 50, xiomi märkus 3 ram 3, 144 3 cm roosid, roosid 3 cm 300 tk, 8 cm 20 roosid, roosid on 3 cm, 4

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kunstlik Teenetemärgid

Sku:v237922

Toote Detailid

[xlmodel]-[custom]-[8888] Kirjeldused

Paber Lille Tausta on jahe ja värskendav viis suurendada decor oma pulmas või sündmus.Saadame teile lilli ja sa kasutada neid, et luua unistus DIY taustaks oma sündmus.

Lilled tulevad komplekteeritud (nr assamblee vaja).

Sealhulgas 24tk lilled(60CM X 2TK + 50CM X 2TK + 40CM X 3TK + 30CM X 3TK + 20CM X 6TK + 15CM X 8PCS)

Materjal: Vaht raamat

Sest lilled komplekt, kuvame meie sait on lihtsalt refference, mis sulle ei meeldi fix need, tere tulemast räägi meile custom järjekorras .Saate valida, lille stiili ja värve saadaval meie lille stiile graafikuid ja värvi kaardid.(lihtsalt kliki "view salvestada, siis liikuda lehe keskel, näed lill stiile ja värve graafikuid seal").või sa ikka ei ole leidnud värvid, mis sulle meeldib, plz võtke meiega ühendust klõpsake "võtke nüüd" .Mida rohkem saab custom suurused hiiglane paberist lilled.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotod Nimekirja

[xlmodel]-[custom]-[42073] Poliitika

Brändi Lugu: Tulevik & Fancy

Firmast:

Oleme spetsialiseerunud eksportivate kogu maailmas ja on olnud alates 2008. aastast. Meie firma hakkas välja eksportiva pulm teene, kingitused ja pulm keskpunkt, siis hiljem lisame uue rea pulmad backrops.

Meie Brändi "Future & Fancy" on juhtiv nimi korral tarvikud ja on aidanud palju uusi ettevõtteid maailmas alustada oma uue äri Oleme siin, et aidata, aidata ja koos kasvada.Naudi sirvimise kaudu meie pood ja julgelt võtke ühendust, kui te vajate mingit abi

Maksmine:

Me võtame Tingdeposiidileping

Leading Aega

Teha selleks 5-10 tööpäeva - kui teil on vaja kiiremini lähetamise ajal või kiiremini laevandus meetod palun minuga ühendust, et arutada, sest ma võib-olla võimalik mahutada taotlusi, võtke minuga ühendust enne ostmist.

Tarneaeg

Vaikesaare.ee Standard Shipping: see võtab 15-40 tööpäeva enamik riike, kuid Brasiilia ja Venemaa võib võtta rohkem aega, sest toll on ranged.

EMS, AU Eriline Joon: See võtab umbes umbes 6-10 tööpäeva, AAFRIKA liidu, USA, Euroopa, CA, kuid Brasiilia ja Venemaa võib võtta kauem aega.

Me ainult laeva, kauba aadressi te tingimusel Vaikesaare.ee, nii et palun veendu, et aadress, mida kasutate on õige.

klienditeenindus:

Töötame seitse päeva nädalas, nii et palun võtke meiega ühendust mõni küsimus.

Tagastab & Toetuse

Tagastab ei ole lubatud, kuna kõik lilled on valmistatud tellida!Aga kui seal on kahjustatud lilled, saame saatmist või tagastada, saate pärast ette fotod.

Weclome Tilk Lastisaatja & Hulgimüüja

Kui teil oleks tore hulgi-või tilk laeva, plz võtke meiega ühendust e-posti teel või sõnum meile.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Materjal - Vaht, Vaht raamat
  • Mudeli Number - RS007
  • Sündmus - Pulmad
  • Stiil - Lill
  • Tüüp - Dekoratiivsed Lilled Ja Pärjad, roos, Pruudi Kimp/Pulm Lill
  • Brändi Nimi - Tulevik & Fancy
  • Liigitus - Tehislilled
  • Lille Stiil - Lill, Juhataja