P6 die casting alumiiniumist Lennu Juhul,576mmX576mm alumiiniumi die casting kapp, P3and P6 Lennu Puhul, 1 Pakk 6 lennu puhul

Tavahind €413.41
Maksudega.
  • Sildid: Valatud alumiiniumist, alumiinium kapp, alumiinium lennu puhul, väljas kapp

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Elektrooniliste Komponentide Ja Tarvikud

Sku:v32319

Toote Detailid

Märkus: ei ole Võimalik eraldi osta lennu juhtudel peavad järgima LED kapp osta LED-ekraan, valatud alumiiniumist Lennu Juhul,P3 ja P6 valatud alumiiniumist 576x576, 1 Pakk 6 või 1 Pakk 8 lennu puhul.Õmblusteta pleisse Kiire paigaldada ja Ettevõtte Profiili

1. Professionaalse tehnika-ja arendustegevuse meeskond, meil on otsene Tehase spetsialiseerunud led-ekraan kontrollida kaardi, led ekraan moodul, power led ekraan, led-ekraan, ja muud led-ekraan, tarvikud, jne, jne.

2. Rohkem kui 10 aastat " kogemus, kaasaegne tootmis-ja katseseadmed,täiuslik ettevõtte juhtimise süsteemi,kõrge kvaliteediga teadus-ja juhtimise meeskond, kvaliteetne led-ekraan, kontroller, kõik eespool meid on muutunud populaarseks tarnija.

3. Meie kõrge kvaliteet ja teenus on meie tooted on eksporditud erinevate riikide ja piirkondade Kagu-Aasias, Austraalias, Euroopas ja Ameerikas jne.

Pakume ka Lennu Puhul

kui teil on vaja pls võtke meiega ühendust.

Express Shipping

1. Me Laev Maailmas.

2. Kirjed veetakse Hiinast kaudu EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ja lennupostiga (koos jälgimise numbri) jne.

3. Tarneaeg sõltub kuller firma ,turismi, kohaliku tolli ja muid tegureid; loodame, et see õigel ajal, kuid see rahvusvaheline tarne tarneaeg on äärmiselt sõltub kullerfirma ja kohalikke kombeid, loodan, et saate aru, kui on mingeid laevanduse põhjustatud viivituse eespool nimetatud põhjustel.

Või Meritsi

Kui sa tahad, et pakkuda led-ekraan, juhatuse meritsi pls öelge meile, me tsiteerida teile mereveo.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Kasutamine - Sise -
  • Tube Chip Värv - Täielik värvi
  • Mudeli Number - P3 P6
  • Brändi Nimi - SZLIGHTALL
  • Pikslit - 576X576
  • Kuvamise Funktsioon - Lennu Puhul