7.4 V 3200mAh 8.4 V liitium-polümeer aku osalemine kaardi masin walkie talkie söökla toidu masin

Tavahind €43.40 €22.13
Maksudega.
  • Sildid: b4 3200mah aku, aku 3200mah 3 f 7, au 9 aku 3200mah, 3200mah undamine aku, oneplus 3100 3200mah aku, aku au 5a 3200mah, 96v aku 3200mah, perfine v20 3200mah aku, mt3 aku 3200mah, 7 2v aku 3200mah

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Patareid

Sku:v40942

Toote Detailid

Tere tulemast Meie Poe, Kui teil on vaja p rendilepingu et,Aitäh!Nõuanded: Tere,sõber,pane tähele,Kui meeles ei osta,loodan, et saate aru,Tänud! 1. Enne ostmist palun veenduge, et teie masin, kas toetada seda batteryBattery mudel on sizeas kaua, kui sobiv suurus saab. 2. Akude Pinge 3,7 V-4.2 V on normalBattery Suurus ja Võimsus on viga rangeBut leiame sobivad sinu jaoks. 3. Kõige tüüpi akusid ei ole pritsida Aku ModelVoltageCapacityetc., NR Jaemüük BoxPacked Ohutult Mull Kott. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. Kui see punkt koos pistikuga palun ärge unustage meile öelda, milline pistik sa wantotherwise me saata kaup ilma pistiku teile.Omadused: 1. 100% bränd uus. 2. Kõrge kvaliteet ja suur maht. 3. Sisseehitatud kaitse circuit PCM puhul vältida üle laadimine või üle täitmisel. 4. Pakett sisaldab: 1 x TK liitium polümeer Taaslaetav aku.Rakendused 1. Aku on varustatud kaitsva plaat, mis on funktsioone, ennetades üle laadimine, üle tühjendamine, üle, vool, lühis, jne.. 2. See toode on peamiselt kohaldatakse MP3 MP4 MP5 GPS Navigaator PSP Bluetooth Mänguasjad DVR Kõlar Mikrofon Diktofoni Mobiiltelefoni Avarii Toide Tahvelarvuti mobiiltelefoni, PDA KAAMERA Power Bank DVD-EVD Smart Kellad E-raamatuid Sülearvuti Helikopter Elektrooniline Sigaret Korter Peakomplekt Digitaalse LED ja muude elektroonilised seadmed.

Aku kasutab polümeeri liitium-ioon aku, mis on eelised väike sisetakistus, suure võimsusega, mitme takti, ei mälu mõju, plahvatus-tõend; intelligentne kontrolli ja kaitse circuit, seda saab vältida ülemäärast hinda, overdischarge, ülem; tootmise protsess kasutab sisetakistus arvesti ja kondensaator kapp levitada paari akusid, et tagada kooskõla vastava koostisega, et tagada suurepärane heakskiidu täitmise aku.

Aku ilma laadija, nr kliki pildil, et avada link osta sobitamine laadija, turvalisuse kaitse.

item.taobao.com/item.htm?Id=40618539351

item.taobao.com/item.htm?id=40618539351

Peamised parameetrid:

Aku tüüp: 7.4V3200mAh (lisatud seeria kaitse paneel)

Pinge: nimipinge 7.4 V, täis pinge: 8V~8.4 V tööpinge: 5.5 V~8.4 V

Mahutavus: 3200mAh (3200mAh*2 tuum)

Voolutugevusest: 3A

Laadimisvool: 3A

Plii pikkus: 8CM või nii.

Aku plii: punane positiivne elektrood, must negatiivne plii traat, palun võtke ühendust klienditeenindusega, kui vaja.

Seda saab laadida ja tühjaks laadida kuni 1000 korda.

Aku suurus: Umbes 16mm paks, 41mm kaua, 75mm (+-0.5 mm)

Võite meiega ühendust võtta pistik.

Aku ei ole plug vaikimisi ja peab pistik.Palun võtke minuga ühendust.

Tähelepanu, palun lugege hoolikalt enne ostmist ja kasutamist, nagu on nõutud, järgmistel juhtudel põhjustatud ebaõige kasutamise aku pöördumatut riik viib garantii puudub.

1. kasutada spetsiaalne laadija ja aku laadimiseks, ja laadimisvool ei tohi ületada 1C.

2. Keelatud on mõju, lahti, kirjutada, leota veega või kasutada aku üle 60 kraadi kõrge temperatuuriga keskkonnas.

3. Aku on varustatud kahe kaitsva plaadid, nii et akut ei ole sobilik olema ühendatud jadamisi või paralleelselt, muidu aku põhjustavad läbikukkumist, kaitsev plaat ja aku ära visata, otse.

4. See on normaalne nähtus, et aku on veidi kuumutada, kui seda kasutatakse/laetud.Kui aku on kuumutatud temperatuurini põletushaavu, see tuleks peatada ja kontrollida, kui seda kasutatakse õigesti.

5. kui teil on tehnilisi küsimusi, palun võtke meiega ühendust aega.

6. aku lühise kaitse, vaid on vaja eemaldada lühis viga võib jätkata.

7. Patareid, mida ei ole kasutatud pikka aega, tuleks eemaldada seadmed, hoida eraldi ja korrapäraselt hooldatud.Patareid tuleks täis ja tühjaks laadida korra iga 1-2 kuu jooksul.Patareid tuleks säilitada vähemalt pool või 8V pinge.

Akud on kaasas tehase sildid, kuupäevad, paketi kliendid peavad olema neutraalne enne tähele müük akusid ja laadijaid, mis ei ole inimtegevusest tingitud kahjustusi garantii on üks aasta. - -- Maksmine 1. Palun tasuda asap , siis saame korraldada saadetis sa asap. 2. Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud , ja ostjad vastutavad tolli.Kohaletoimetamine: 1. Kaubad saadetakse tähitud Õhu Posti teile niipea kui võimalik. 2. Aku on kõik katse enne edukaks saada, logistika . 3. Palun veenduge, et teie aadress on õige ja üksikasjalik Ja palun pakkuda meile oma telefoninumber ja zipe koodi, et tagada postkontori võib jõuda teid. 4. Kui te ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul(vene 70 päeva), Brasiilia (90 päeva) alates makse, palun võtke ühendust usWe võimaldab jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal Transiidi tähtaegu võib varieeruda , eriti pühade ajal.Kontakt 1. Kui teil on küsimusi, palun jätke sõnum meile, Me vastame umbes 1-2 tööpäeva jooksul . 2. Palun ärge kohaldada vaidluse 60 päeva jooksul(vene 70 päeva, Brasiilia 90 päeva), hoidkem hea ärisuhe. 3. Teie tagasiside on väga oluline, Palun võtke meiega kohe, Enne kui soovite, et anda meile neutraalne või negatiivne tagasiside , et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.Tehases:

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Tingimus - 100% uus
  • Päritolu - Hiina
  • teenus - Kauplus Garantii
  • Mudeli Number - Aku
  • Asendamine Aku - Jah
  • KAITSE - PCB
  • Kogus - 1tk
  • Laetav - Jah
  • Suurus - Prismatic
  • Brändi Nimi - yorwats
  • Tüüp - Standard Aku, Li-polümeer
  • Kasutamine - Muud
  • pakett - Jah
  • Komplekt Tüüp - Ainult Patareid