Elektrilised Salati Spinner-Salat Köögiviljade Kuivati, USB Laetav, Kiire Kuivamise Salat Puu-Vurr Materjali Kauss

Tavahind €36.69 €27.14
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v480777

Toote Detailid

Tere tulemast meie poodi.

Meie tooted on soodsa hinna ja hea kvaliteediga.Toetame dropshipping ja hulgimüük .Kui soovite töötada koos meiega pikka aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile väga soodne hind.Parimate Soovidega!

Salat Köögiviljade Kuivati : Meie väsimatu kiire salati spinner on valmistatud kõrge kvaliteediga tugevdatud plastist.Materjal on vastupidav, ohutu ja usaldusväärne, kellel salati, köögiviljade ja puuviljade.See on hea valik, oma pere jaoks.

Elektrilised Salati Spinner : See salati spinner on elektri-ja USB-Laetav disain, sa ei pea käsitsi vajutage nuppu või tõmba.Lihtsalt lülitage toide nuppu, et alustada, ja see automaatselt stop pärast 10 secods.On olemas ka USB-laadimine sadamas peal kate, saab seda kasutada rohkem kui 100 korda, kui täielikult laetud.Läbimõeldud ja kena disain, vaba käed!

Multifunktsionaalne Salat Kuivati : filtri võre korvi saab kasutada, et peske juur-ja puuviljad.Pane peal kaas ja lülitage toide butoon, see on salati spinner.Saate kuiv teie pestud salat, kapsas, taimsed ja teised sekundi jooksul.Pealegi, saate selge kaussi segada salat.Üks vurr, saada rohkem viise, kuidas kasutada!

Easy Care : Meie elektrilised salati spinner on lihtne puhastada.Sa lihtsalt vaja lahti turntable, seejärel loputa turntable, kaas ja kauss veega ja nad on puhtad.Kui te loputada kaas, veenduge, et USB auk kaas on suletud.

Värv: hall + valge

Materjal: plastik

Suurus: 20x16cm

Pakendi Sisu:

1 * Salati Spinner

1 * USB kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina