Sillerdav Kingitus Kotid, Kott, Meik Kosmeetika reisikott Selge Korduvkasutatavad Sünnipäeva Kingitus PVC Kott Naistele Tüdruk Sillerdav Jõulud

Tavahind €3.80 €3.04
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v483109

Toote Detailid

Toote Kirjeldus:

See väike Kott pikkus 8.3" (18cm) lai x 8" (20cm) kõrge x 4" (10cm) sügav.See mahub küünlad, ehted, parfüümid, meik, vedelikud, kruusid, instant kaamerad, nipsasju, Dvd-d, 4x6 foto raamid ja rohkem.

Lihtsalt pane kommentaari oma valikut sellesse sillerdav selge kingikoti ja värvi oma kingitus ja kott põrkuvad rohkem pimestav sära.

Ruudu käepide on kindlalt kinni õmmeldud kott.Sa ei pea muretsema üldse, et hakkama võib murda või tõsta välja auku nagu muud tüüpi kingitus kotid.Kott on tavaline PVC lõhn, et te ei märka, kui te ei hoia oma nina liiga lähedale.

Iga kord, kui keegi saab kinkida, nad meelde ainulaadne side nende kahe vahel teist.

Teade:

1. Mõjutatud paljudest teguritest, näiteks ekraani heleduse ja valgustus, heledus, tegelik värv võib toode olla veidi erinev pilt kuvatakse veebilehel.

2. Palun lubage kerge kõrvalekalded vahel andmete ja manual mõõtmise.

Omadused:

Materjal: PVC

Värv: värviline

Suurus: 20x18x10cm

Kogus: 1

Toodete Nimekiri:

1*Kott

Vaata rohkem toote detailid

1.【Suure Mahutavusega】See väike kingitus kott pikkus 8.3 cm (18cm) lai x 8 tolli (20cm) kõrge x 4 tolli (10cm) sügav.See mahub küünlad, ehted, parfüümid, meik, vedelikud, kruusid, instant kaamerad, nipsasju, Dvd-d, 4x6 foto raamid ja rohkem.

2.【Peen Välimus】see kott, teie kingitus on nii muljetavaldav, väljapaistvaid ja meeldejääv.Seda kogenud kott ei ole just kiletamine kingitused.See on ka osa oma kingitus ise.

3.【Lihtne Leida Objekte】, Et sillerdav kott koos läbikumav välimus võimaldab leida objekte, mida on vaja lihtsalt ja kiiresti ilma raiskab aega.

4.【Suurepärast Materjali】See kosmeetika kott on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC materjalist, see on kriimustuskindel ja veekindel, lihtne puhastada ja pesta, võib kasutada mitu korda, mugav reisi -, äri-reisid ja puhkused, ja kaasas vastupidav tõmblukk, et hoida oma meik tööriistad olemas.

5.【Lai Rakendus】Stiilne tassima kotid saab kasutada paljudel erinevatel eesmärkidel, nagu näiteks töö, kohtumiste, puhkus, staadion kohtades või kontserte, ja saab kasutada ka shopping toidukaubakotte kotid, tüdrukute päev kotid, jne.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Materjal - Veekindel PVC
  • Tüüp - Ladustamise Kotid
  • Funktsioon - Öko-Sõbralik
  • Päritolu - Mandri-Hiina