DC 5V Sõrme Video Kontroller Bluetooth-ühilduva 5.3 Kaasaskantav Sõrme Selfie Video Töötleja Käed Vaba Lühikese Video

Tavahind €5.56 €2.78
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Koduelektroonika

Sku:v488677

Toote Detailid

DC 5V Sõrme Selfie Video Töötleja Tüüp-C Laadimine Page Turner Lugemas Bluetooth-ühilduva 5.3 Käed Vaba Rõngas puldiga Lühikese Video

Funktsioon:

1. Ei ole vaja laadimise kamber: Väike keha, suur võimsus, madal energiatarve ja pikk eluiga.Tasuta kaks tundi ja hoida tööd umbes 72 tundi.

2. Kliki meeldib/lock ekraani igal teisel ajal: Nagu lühike videoid, sirvida lühike videod, topeltklõpsake eemalt, klõpsake nagu on, ja lukustab ekraani mis tahes ajal üks võti!Toetust lülitus laulud ja videod, ja toetab kiire edasi-ja kiire-tagasi erinevate video Avaldajad.Näiteks romaanid/koomiksid, võid kergesti omakorda lehekülge kaugjuhtimise teel, ja omakorda lehekülge ülevalt alla, vasakult paremale, ilma tõstke käed, muutes lugemise mugavamaks.Seda kohaldatakse kõige mainstream lugemine/comic rakendusi.

3. Vabastama oma käsi.Kaugjuhtimispult, multi kord kasutada: Remote vaatamine video/TV näidendid, ise pildistamine/video salvestamine, ilma probleemideta.Rõngas kontrolli artefakt, öeldes hüvasti valu sees.See sobib kogu keha fotograafia/mitme inimese pildistamine.See on kontrolli all üks nupp eemalt eest 10m.

4. Intelligentne kantavad disain: Ergonoomiline ring disain, mis paneb sind mugav kanda, on suurepärane kingitus tema või tema sünnipäev, sõbrapäev jne.

5. Toetavad peavoolu rakendused: kooskõlas mainstream apps (lühike videod, kaamerad, romaanid, jne.) turul, kaasaskantav ja kerge, see on parim partner laisk.

Kirjeldus:

Sertifikaadid: CE,

Päritolu: Mandri-Hiina

Kasutamine: Kaamera / Videokaamera

Mudeli Number: Ring Pult

Pakend: Jah

Toetust APP: Jah

Toode värv: Must/sinine/valge (valikuline)

Toote mudel: S18

Bluetooth-ühilduva versiooni: V5.3

Bluetooth-ühilduva edastamise kaugus: 10m/32,8 jalga

Laadimine liides: Tüüp C

Sisend vool: DC 5V

Aku: 1 X 50mAh

Vastupidavust: kui 72 tundi

Laadimisaeg: 30 minutit

Toote funktsiooni: Lühike lehel video keerates üles ja alla, topeltklõps meeldib pildistada, võtta videod, helitugevust suurendada või vähendada, Tüüp-C laadimine

Ühilduvus: iOS/Android.Kui te soovite seda kasutada iOS seadmed nagu iPhone ja iPad, palun lülita sisse "Seaded" - "Kättesaadavus" - "Touch" ja lülita lisateenused touch funktsiooni kasutamine

Toote suurus: 32.5x30x20.5mm/1.28x1.18x0.81in

Toote kaal: 35g

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 X Rõngas Kaugjuhtimispult

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tarneaeg:

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Vaikesaare.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI REMONDI VÕI ASENDADA ESEMETE KOOS

AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Vaikesaare.ee!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Traadita Side - bluetooth
  • Toetust APP - Jah
  • pakett - Jah
  • Brändi Nimi - ALLOYSEED
  • Mudeli Number - Ringi Pult
  • Kasutamine - Kaamera / Videokaamera
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine - CE