2 in 1 Soojuse Pitsat ja Toidu Ladustamise Suupiste Värske Kilekotte Toidu Ladustamine Mini Kott Hülgelaev Soojuse Vaakum Sealers Plastikust Hülgelaev

Tavahind €7.64 €5.34
Maksudega.
  • Sildid: cafe racer 49, v star 250 cafe racer, määramata 9 mootorratas, nexx cafe racer, harley led immatriculation, määratlemata püksid, määratlemata cosplay, gs650 cafe racer, tank pad kaksikud, määratlemata kõrvarõngad komplekt

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v495743

Toote Detailid

Omadused:

1. Kaks-ühes-soojuse hülgelaev: See mini b ag hülgelaev on väga sobiv pakend ja takistab toidu ja suupisteid muutuvad niiskeks.

2. Keskkonnasõbralik laetav USB kaabel: Kaasas laadimine sadamas, seade on varustatud laetava toitejuhe, nii saab seda kasutada igal ajal, kõikjal.

3. Kerge ja kompaktne disain: See kilekotti soojuse sulgemise masin on mugav säilitada ja kasutada ning on mugav salvestada igas nurgas köök ja elutuba.

4. Sobib igasuguste plastist kotid: toidu sulgemise masin saab hakkama igasuguste plastist kotid, nagu suupiste kotid, alumiinium foolium kotid, kartuli kiip kotid ja erinevaid PVC materjalist.

5. Parim kingitus valik: disain on lihtne ja suuremeelne, ja see on parim valik puhkus kingitused sõpradele või pereliikmetele.

Kirjeldus:

Mini kott, sulgemise masin-2 in 1 kaasaskantav korduvtäidetavaid vaakum sulgemise masin ja termilise lõikamise masin-kilekotti sulgemise masin ladustamiseks suupisted, küpsised ja värske köögi toitu .

Tehnilised andmed:

Suurus:112*34*26mm

Stiil:Kaasaegne lihtsus

Pakend: valge kast + OPP kott

Materjal: ABS+raud

Komplekti Kuulub:

1*kodumasinad

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Funktsioon - Öko-Sõbralik, Varuta
  • Tüüp - Kott Klambrid
  • Mudeli Number - soojuse hülgelaev
  • Materjal - Plast
  • Päritolu - Mandri-Hiina