Müts Ladustamise Kasti koos Lukuga Kaas Selge Aknas Reguleeritav õlarihm 18.9 x 18,9 x 17in Tundsin Algul Pop-Up Müts Kasti Tolmukindel

Tavahind €32.52 €16.91
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v496932

Toote Detailid

[Kvaliteetne Tundsin, Kangas Materjal] See müts storage box on valmistatud kõrge-kvaliteet tundsin materjal, mis on tugev, eco-sõbralik ja lõhnatu.Koos trahvi viimistletud, müts ladustamise kasti funktsioone suurem tihedus tundnud ja see on siledad, vastupidavad ja on tugev kaal vastupanu.

[Eri Rihmad Disain Mugav Veavad] See müts kasti ladustamise funktsioonid 3 läbi rihmad, mis on 2 pool läbi rihmad ja 1 ülemine käepide riputusaas.Ja reguleeritav pikk õlarihm, pikim reguleeritav pikkus on 1,5 m.Need rihmad, see on lihtsam ja mugavam kaasas kanda reis või õues.

[Lukuga Kaas ja Selge Akna] See müts ladustamise kasti funktsioonid topelt avamine lukuga kaas, mis takistab tolmu sattumist.Ja müts storage box on selge akna konstruktsioon võimaldab meil näha, mütsid ja kirjed sees ja mugav, et leida vajalik müts.

[Suure Mahutavusega Storage] See pop-up müts karp on 48 × 48 × 43cm / 18.9 x 18,9 x 17in, mis on piisavalt suur, et ladustamise eri tüüpi mütsid, näiteks vildist mütsid, pesapalli mütsid, päikese, mütsid, rand, mütsid, jne.

[Laialdane Kohaldamine] See müts ladustamise kasti sobib ladustamiseks erinevaid objekte.Nagu mütsid, riided, kindad, sallid, mänguasjad, pehmed mänguasjad, tekid, suurrätikud, tühi-tähi, jne.Korraldada nimetatud esemete hästi ja teevad meie tuba korras.

Kirjeldus:

Selle mütsi ladustamise kasti funktsioone suur jõudlus ja tugev kaal, vastupidavus, mis on sobilik korraldada eri kübarad ja esemed meile.

Võti Funktsioon

Kokkupandav ja Ruumi Säästa: See müts storage box on kokkupandav ja ruumi kokkuhoid, mida saab kergesti poest, kui see ei juhtu.

[Kerge ja Kaasaskantav] See müts ladustamise kasti omadused kerge ja on mitu rihmad, mida on kerge kaasas kanda ja kaasaskantav, et võtta puhkust.

Spetsifikatsioon

Toote Nimi: Müts Ladustamise Kasti

Materjal: kvaliteetne Tunda

Mõõdud: 48 × 48 × 43cm / 18.9 x 18,9 x 17in

Reguleeritav õlarihm pikkus: pikim kõrgusega kuni 1,5 m

Stiilis Värv: Hall

Kasuta funktsiooni: Müts ladustamine, Mänguasi, ladustamise, Riided Ladustamine, tühi-tähi Storage, jne.

1.Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt värv

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

1×Müts Ladustamise Kasti

Reisi Müts Ruut,Ring Müts Korraldaja Ruut ,Ring Müts Box Konteiner

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Toode - Riided Korraldaja
  • Tüüp - Kirjaalused & Konteinerid
  • Kasutamine - Riietus