Uusim Voolundi Grill LED Valgustus Road Glide Street Glide Electra Glide Ultra Piiratud 2014-2020

Tavahind €373.73
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Salongi Osad

Sku:v53167

Toote Detailid

Minu sõber, tere tulemast meie poe, kui on vaja muid mudeleid selle toote, võtke mind, ma saadan selle toote link osta!Uue Saabumist!Muudetud Pool Kerge Fender Tuli Road Glide Street Glide Electra Glide Ultra Piiratud 2014-2020 Toodete Kirjeldus Madalpinge DC 12V Värvi temperatuur 6000-6500K Elu 50000hrs Pakkimine 1Pair Paigaldamiseks Road Glide Street Glide Electra Glide Ultra Piiratud 2014-2020 Andmed, Pildid Soovitada Toodete Pakkimine ja Kohaletoimetamine Miks Valida Meid Guangzhou Wukma Photoelectrial Co.,Ltd Guangzhou Wukma Fotoelektrilise Co,.Oü on tööstuslike Jälgimise spetsialiseerunud ettevõte Tehnoloogia teadus -, arendus -,

taotluse ja müügi LED Tuled elektroonika.Meie peamised tooted on Auto LED Tuled, Mootorratta LED-Tulede, sealhulgas

Lisateenused auto Tuled, LED Projektor Esituled, LED töötuled, LED Sõidu Tuled, LED Valgus baarid, jne, Ülikond H-D Mootorratta,

Jeep Nääkleja, MAASTUR, ATV, Off-road jms.Meie tooteid müüakse üle kogu maailma.Ameerikas, Euroopas ja Lähis-Idas on meie peamistel turgudel.Lisaks, me ka teenida palju kaugemates riikides.Võtke meiega ühendust asap!

Meie eesmärgiks on tuua parim võimalik shopping kogemus, et mõni entusiast, kes külastab meid poes või veebis.Usaldus ja valida meid!!!

1. OEM/ODM Tootmine teretulnud: Toote Pakend... 2. Range kvaliteedi kontrolli meeskond, kõik tooted peavad läbima katse enne müüki

3. Tehase hind, Madal PAK, Proovi, et aktsepteerida

4. Enamik üksusi laos ja laeva kiiresti. 5. Suurepärane klienditeenindus, väga tundlik, 24h online teenust. 6. Pikaajalise müügijärgse garantii, 6 kuud või 1 aasta eest erinevaid punkte.

Klientide Kommentaare KKK Q1. Kuidas on ooteaeg?

A:Proov peab 3-5 päeva jooksul, masstootmise ajal peab 1-2 nädalat, et kogus rohkem kui

Q2. Mul on kataloogi teie toodetest?A:Muidugi, pöörduge otse müügi allosas lehekülge.

Q3. Kuidas sa laeva kaupade ja kui kaua see aega võtab, et jõuda?A: tavaliselt Me laeva DHL, UPS, FedEx või TNT.See võtab tavaliselt 3-5 päeva, et jõuda.Lennufirma ja merevedudele ka kohustuslik.

K4:ma saan muuta oma saateaadress pärast tellimuse?

A:Palun teatavaks, et oma saateaadress ei saa läbi vaadata pärast et on veetud.Kui kiiresti, palun võtke ühendust asukoht transpordi firma otseselt kui esemete saabunud teie riigis, kui on lisakulu, me ei saa seda taluda.

Küsimus 5:Kuidas jälgida oma tellimus?

A:Me ütleme oma jälgimine teabega kohe kui teie tellimus on lähetatud.Tavaliselt on teil saada jälgimise numbri ühel päeval, kui oleme saadetakse teie tellimuse.

K6: Kas te pakute garantii tooteid?

A: Jah, me pakume 1 aastat garantii, et meie tooted.7. küsimus: Kas te tasu müügimaksu?A: Meie kaubanduse osas on EXW,w e oled, ei tasu oma tulumaksu.Aga s on kehtestatud seadusega, tellimuste laevanduse kõikjal maksu põhinevad teie riigis kohandatud poliitika, pls teate seda ette, et tühine kaubandus mured.8. küsimus: Mis siis, kui Objekt(id) sain on vigane/valede/kahju?A: Palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul saanud oma tellimuse, kui olete saanud kaup, mis on vale, on kadunud, ja/või

defektne.Palun lisage oma tellimuse number, fotod item(s) ja kõik sellega seotud viited taotluse saamist oma paketi.Teeme oma parima, et lahendada teie puhul nii kiiresti kui võimalik.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Mudeli Number - WM-HT17
  • Tüüp - saba valgus
  • TASUMINE - TT-Trade Tagamise Paypal
  • Päritolu - Guangdong, Hiina
  • Garantii - 1 Aasta
  • Sertifitseerimine - CE, Rohs
  • Kasutamine - Motocycle Tagumine Tuli
  • Brändi Nimi - ZUIMI, Wukma
  • Kvaliteeti - Kõrge Kvaliteediga
  • Laevandus - DHL Fedex TNT, UPS, EMS
  • PAK - 1 Tükk