Pakiruumi Clothesline Teleskoop Siseruumides Väljas Seinale Paigaldatud Riided Kuivati Line Kuivatamine Trossi Riidepuu

Tavahind €29.48 €18.87
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v5483

Toote Detailid

See ülestõstetav clothesline on valmistatud kõrge kvaliteediga plastist materjal, mis on vastupidav lõhenemist ja kahju.Köis on tugev ja saab toetada piisavalt riideid.Nad võivad kanda koormus umbes 8kg/282.2 oz ja hammas on lihtne kasutada.

Ära teleskoop riidepuu on see, et saab venitada seda välja igal ajal ja kõikjal või ära panna kui seda ei kasutata, mis säästab ruumi ning ei ole vaja kasutada kogukas riided hammas.

See clothesline saab kasutada siseruumides või õues, võite panna see, rõdu, elutuba, pesuruumi, vannituba, jne.Kergesti kindlaks kahe seinad, võib see laieneda 3.2 m/10.5 jalga(neli köied)/3.75 m/12.3 jalga (viis köied) ilma piiranguteta.

See clothesline on väga lihtne paigaldada, lihtsalt paigaldage kruvid ja haagid kindlalt seinale ja seda saab kasutada nagu tavaliselt.Selle abil saab riputada riideid, rätikuid, laste riided, jne.

Omavad käesoleva clothesline võib säästa rohkem ruumi ja on väga sobiv igapäevaseks kasutamiseks.See on parim valik iga pere.

Värv:Valge (värv plastikust leht on juhuslik, ei nõustu määratud värvi)

Materjal:plastik

Suurus:5-Read 36.8 x 6.3 x 6cm/4 Read-29.4 x 6.3 x 6cm

Pakendi Sisu:

1 x riidekuivatusrest

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Vaikesaare.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Vaikesaare.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina