Bacaz Art must Abstraktne marmor tekstuur diamond seinamaaling 3d tapeet jaoks elutoas diivan taust tuba taustapildid deco

Tavahind €43.97 €21.99
Maksudega.
  • Sildid: 11 11 shipping hispaania spray värvi, pestud silk voodi, art deco tapeet kollane, art deco punane tapeet, jungle tapeet seinamaaling, 11 11 shipping hispaania lakk, rannasõidulaeva diplomeeritud must marmor, granaat diamond art deco ringi, vinüül peeglid must, rilakuma must tapeet

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Maali Tarvikud Ja Seina Ravi

Sku:v5538

Toote Detailid

Kui sa tahad olla edasimüüja teie riigis, võib vabalt võtke meiega ühendust.

(1) Ei mäleta, et usa märkus

teie üksikasjalikult seina suurus:laius-ja

kõrgus. (2)Me saame teha mis tahes suurusega, seinamaaling on kohandatud vastavalt suurusele, palun tellimuse vaadake järgmine arvutusmeetod: 1 kogus=1 ruutmeeter, et kogus=laius (m) *kõrgus (m) ( näiteks:teie seina suurus: 3,5 m kõrgus*2.7 m, laius=9.45 ruutmeetrit, nii et sa peaks ostma 10 kogused).

(3) Kui ostate ainult 1 kogus, saadame läbi suurus:70cmx140cm, Palun teada.

(4) seina seinamaaling tapeet ei ole füüsilisest isikust adhisive, nii et teil on vaja osta tapeedi liimi-kleebi oma kohaliku riistvara laos.

(5) Erinevate materjalide erinev lookings(mõju).

(5)Kui mitu tükki sul saada vastavalt oma LAIUS suurus:

(6) Kuidas paigaldada(me katkesta teie jaoks parim, nii et see on väga lihtne paigaldada):

Tagastab: juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 3 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.Juhul, kui olete saanud vale toote, kaubad tuleb tagastada algses ja kasutamata seisukord & peavad olema ka oma originaal kast ja pakkimine.Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Palun lugege kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on astutud, et tagada, et me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui saate, et esemed on erinevad kirjeldus.Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.Klient rahuldav: Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu; me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.Pakkumine Julgelt!Pange Tähele:selleks, et tagada teile kuvatakse teie tellimuse tulumaksu vaba või väiksem maks importimisel , me kinnitame see nagu kingitus madalama väärtusega ,kui kõik impordimaksud tasud on ostja vastutusel.

Kui teile meeldis toote , aga sa ei leia neid Me salvestada , palun ärge muretsege .Kuna mul on palju tooteid ei loetelu nende kodulehel veel .Ma annan sulle oma parimat teenindust , meil tooted tulevad otse hiina tehases. 100% Hea kvaliteet!Madalaima Hinna.Saame saata teile kataloogist, nii, et saate müüa oma veebilehel, ja me saame aidata teil saata üksusi oma klientidele otse.

1. Ostja: Tere , müüja , ma ei saanud oma pakki, mis toimub ?Miks ei saa jälgida jälgimise numbri?On ta vigane?Müüja: tere sõber, meil on saadetud postiga , võib-olla nad peavad tegema mõned tööd protsessi.Ja pole üles laadida informatsiooni. 2. Ostja: Tere , müüja, Minu pakend oli ummikus tolli, nad ei avalda seda mulle, ma ei saa seda saada , Nüüd on mul avatud vaidlus.Müüja : Sorry , kõik täiendavat maksu tolli on ostja vastutusel, kõik, mis me teha saame, on proovida oma parima, et las ostja, et vältida maksudest , me mark madala hinnaga paketi ja saada nagu kingitus.Firmast:

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Brändi Nimi - Bacaz
  • Laengu Ühik - Usd/Rull
  • Suurus - do remember to leave detial size to us
  • Stiil - Modern Stiil
  • Hind - hind show on ruutmeetri
  • Tüüp - Vinüül Taustapildid
  • Materjal - Silk tapeet, 8D Silk Materjal
  • Vinüültapeet Tüüp - Paberi Tagasi Vinüül Taustapildid
  • Pestav - veekindel/vastupidav/elus/reaalne
  • Pinnatöötlus - Reljeef
  • Kasutamine - Elutuba, Voodipesu Tuba
  • Muster - Marmor
  • Funktsioon - Niiskuskindel, veekindel, Suitsu-Tõend, Tulekindel, Heli Neelavad, Helikindlad, Anti-staatiline, Hallituse-Tõend, Soojustus
  • Mudeli Number - A20180712024