A+E-E-võti m.2 WiFi traadita võrgu kaart mini PCIe WiFi võrgu kaardi adapter pikendusjuhe

Tavahind €6.63 €4.63
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Koduelektroonika

Sku:v58646

Toote Detailid

Funktsioon see toode on paigaldada WiFi traadita võrgu kaart klahvi või e-võti m.2 mini-PCIe WiFi liides.

Põhipunktid enne ostu:

1. See adapter kaart ei toeta mis tahes cnvi protokolli m.2 WiFi traadita side moodul!

2. Kui originaal Mini PCIe liides teie masin on sisestatud kõvaketta või 3g/4g/5g moodul, see ei tohi olla tunnustatud!Seda ei saa kasutada, nagu liides!

3. Palun pöörake tähelepanu sellele, kas brändi masin ja WiFi moodul eemaldada marki masin on valge nimekirja piirangutest.Nagu mida on valge nimekirja piirangutest, palun kontrollige andmed internetis.

4. Mini PCIe osa ees selle pikendamise liin võib olla lõigatud poolega kõrgus spetsifikatsioon.Palun veenduge, et proovida, kas ta võib kasutada tavaliselt enne ära lõikamine.Üks kord lõigata, meie laos ei toeta tagastamise ja asendamise taotluse mingil põhjusel.

Spetsiaalne kinnitus: adapter kaart on teoreetiliselt kohaldatakse PCIe protokolli traadita moodulid a+e-võti m.2 ngff ja e-võti m.2 ngff, kuid mõned brand arvutid kasutavad OEM kohandatud traadita m.2 ngff traadita moodulid ja pin-mõisted kasutajaliides on erinev.See on individuaalne nähtus.See on parim, et saada füüsilist fotod konsulteerida enne ostu.Lisaks, palun veenduge, et teie arvuti on paigaldusruum!

Bluetooth: on kaks põhjust, kas traadita side moodul, Bluetooth, saab kasutada.Üks on see, kas teie traadita side moodul on Bluetooth-funktsioon, ja teine on, kas teie arvuti Mini PCIe traadita liides on integreeritud USB signaali line.Mõlemad on asendamatud.See adapter kaardi saab toetada Bluetooth-funktsioon (kaardi adapter on USB-signaal joont traadita side moodul).

olge ettevaatlik:

1: See toode toetab ainult traadita moodulid a+e-võti ja e-võti m.2 ngff PCIe protokolli traadita võrgu kaart tüüp ja cnvi protokolli traadita võrgu kaart ei saa kasutada.

2: Mõned m.2 ngff traadita võrgu kaarte toetada Windows 10 operatsioonisüsteemi.Mõned m.2 ngff traadita võrgu kaart ei toeta amd emaplaadi.Ma ei saa testida kõiki mudeleid turul, nii et kui juhil on installitud, aga ei saa kasutada, palun mõista üksteist.

3: HP, Dell ja Lenovo ThinkPad arvutid ei saa kasutada kõigi m.2 ngff traadita võrgu kaardid, sest valge nimekirja piirangutest.Enne ostu traadita võrgu kaart, sa peaksid suhelda selgelt müüjaga traadita võrgu kaart!Pange tähele, et m.2 ngff traadita side moodul eemaldatud HP, Dell ja Lenovo ThinkPad arvutitel võib olla ka vastuolus, kui see on paigaldatud arvutid muud marki!

4: adapter kaart ei vaja mingit draiverit, sest kaardi adapter ei tee ühtki kiibid

Pakend:1tk

USD 1.94 / töö /palju 1 USD 0.85 / töö /palju 1 USD 2.62 / töö /palju 1 USD 1.13 / töö /palju 1 USD 1.73 / töö /palju 1 USD 0.76 / töö /palju 1 USD 1.71 / töö /palju 1 USD 5.56 / töö /palju 1 USD 3.09 / töö /palju 1 USD 5.3 / töö /1 partii

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi - KOQZM
  • Sertifitseerimine - PUUDUB