BN44-00327G BN44-00327C Toide Juhatuse E1920N E2020W E1920NWQ IP-29155A PWI1802PC 02-3282-0700

Tavahind €18.27
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Koduelektroonika

Sku:v60695

Toote Detailid

Ostjaid tuleb lugeda!!!

Palun pange tähele, et:*

Meil on palju kaupa sale, ja mõned neist ei ole pandud, riiulid veel.Kui te ei leia kaup teil on vaja, ärge muretsege.Võite võtta ühendust meie klienditeenindusega, ja esitama fotod oma tooteid.Me korraldame otsida teie pärast me näeme sõnum

Kui te ei ole kindel, milline osa teie TV on kahjustatud, võite meiega ühendust võtta.Me aitame teil kohtunik tasuta.Püüa vältida kahju, mis on põhjustatud vale otsuse.

Mõned funktsioonid ei pruugi olla saadaval tõttu riigi ja piirkonna põhjustel.Võtke palun ühendust klienditeenindusega andmed

1: Palun loe pealkirja hoolikalt enne ostu.Palun kinnita, juhatuse mudeli ja masina mudel.Kui te ei saa hästi võrrelda, ostetud emaplaat ei ühildu ja ei saa kasutada, mis on vastutus ostjal.Me nõustuda kauba tagastamist, kuid me ei pea kandma transpordikulud ja tolli kulud.Kui sa ei mõista seda küsimust, saate e-posti, meile igal ajal, ja me vastame oma e-posti.Aitäh!

2. Need tooted on kasutusel ja trükkplaadi komponentidega ei ole kahjustatud.Me katse neid enne sünnitust

3. Kõik tooted on testitud enne saatmist.Kui toode läheb rikki transpordi ajal, palun teavitage meid kohe pärast selle saamist.

4: ei saa olla vastuoluline, sest toode on liiga vana.Meil on üksikasjalik kirjeldus.Kui te ei saa seda aktsepteerida, palun ära paigutada, et vältida tarbetuid vaidlusi.Aitäh.

5: Mõned tooted on uued ja originaal.Kui on uut inventari, saadame välja kõik uued tooted.Kui uus inventuur on välja müüdud, siis me saata vana tooteid, aga kõik tooted on rangelt testitud enne saatmist läbi, nii et ärge muretsege!Loodan, et saate aru! (kui sa pead uue emaplaadi, palun võtke meiega ühendust, et kinnitada, kas uus emaplaat on veel laos, enne kui osta see uuesti)

6: Kõik tooted on kolme-kuulise garantii.Kui teil on mingeid kvaliteedi probleeme, siis võtke meiega ühendust.Me lahendame selle teile.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • pakett - Jah
  • Ühilduva Brändi - BN44-00327 BN44-00327G BN44-00327C
  • Mudeli Number - E1920 E2020 E1920NW
  • Brändi Nimi - TjYuze
  • Ühilduva Kaamera Stiil - Point & Shoot Kaamerad
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine - CE