Valvur Matt Silikoon Kraan Vee Püüdja Matt Pesurid Kraan Absorbeeriv Matt Valamu Kaitsjad Köögi Valamu Valamu Matt Talumaja

Tavahind €10.45 €7.31
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu & Aed

Sku:v75727

Toote Detailid

1. Meie silikoon vee püüdja padjad on valmistatud toidus silikoon.Unikaalne avamine disain, igal pool on tihedalt pakitud segisti ja valamu tagasi ei ole vaja lõigata.Kokkupandav disain, ära muretse vahemaa seina ja kraan.Suur köök ja vannituba worktops.

2. Äsja ümberehitatud silikoon äravoolu pad saab automaatselt vee äravoolu arvesse, kraanikauss, eemaldada vee plekke, ja hoida kuiva ilma seisva vee

3. Unikaalne avamine disaini, seda käsitsi kraani äravoolu pad, igal pool on tihedalt pakitud segisti ja valamu plaat ei ole vaja lõigata

材质:Silikoonist materjal

尺寸:

Väike: 14.5x5.3x0.3 tolli=L37xW13.5xH0.8cm 160g

Suur: 17.7x5.9x0.3inch=L45 xW15 *H0.8cm 180g

1* silikoon äravoolu kraan pad

Vaata rohkem toote detailid

1.Uuendada ei kogune Vesi: täiendatud silikoon kraan vee püüdja, automaatselt kanalisatsiooni vee kraan püüdja, kanalisatsiooni vee sisse valamu, eemaldab vee plekke, ja jääb kuiva ilma seisvat vett.Ei ole vaja muretseda valamu es võtab palju aega kuivada.

2.Valitud Materjal: See köögisegisti valamu guard on valmistatud silikoonist materjal, veekindel, õli-tõend, plekk-proof, lihtsalt puhastada ja korduvkasutada, korduvkasutatavad ja vastupidavad, ei kriimusta teie nõud, ja on täiesti ohutu kasutada.

3.Hoia Oma Countertop Dry: Silikoon kraan padjad on äsja loodud kraan es, labor-saving viis uuendada oma köögi kraanikauss!See tähendab, et ei ole kunagi märjaks, või mis tahes vee laigud kõrval kraan.Sa ei pea muretsema, vesi on hiire matt või counter.

4.Teenetemärgi Köök: köök Need guard silikoon kraan püüdjate tulevad trendikas varju (must või hall) ja sujuvalt sulanduda oma kodu luua täiuslik köök tarvikud, lisades puudutus coziness oma köök, ja annab oma maja šikk ja minimaalne.

5.Toote Suurus: Pikkus x Laius: 17.7inchx5.9inch(keskmise augu läbimõõt on 2.3" ja sobib segistid kõik vähem kui 2.3" suuruses) , hoiab töölaua puhta ja kuivana, see on täiuslik valamu aksessuaar.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - Silikoon