Moodsa Mustriga istmekatted Spandex Lihtne Söögituba Venitada istmekate puhul Restoran Garden Home Decor

Tavahind €5.57 €4.45
Maksudega.
  • Sildid: shaff aed tool, arvuti toolid puidust, mesay aed tool, rõõmu aed tool, džuudist tooli kate, fiesta tooli kate, kaasaegse pool söögi tool, alcantaro istmekatted, kaasaegne söökla toolid, loodud istmekate

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Tabel & Diivan Voodipesu

Sku:v76290

Toote Detailid

Kirjeldus:

*Pakett sisaldab: 1tk tooli kate *Materjal:98% Polüester+2% Spandex Suurus: Universaalne Omadused: Elastne Venitada, Anti-määrdunud, Masin Pestav Rakendus: Pulmad, Restoran, Pidulik, Pidu, Sündmus, Söögituba, Köök, Kingitus Suurus Parim Sobiv Tool: Selja Kõrgus: 18-24 tolli (40-60cm) Istme Kõrgus: 15-19in (38-48cm) Istme Laius: 15-19in (38-48cm) Istme paksus:1.5-4in (4-10cm)

Umbes Saadetis

1. Tavaliselt me saata sinu pakkide 1-3 päeva, mitte rohkem kui 5 päeva jooksul. 2.See võtab 15-45 päeva, et saada oma riigi.Mõnikord, see võtab kauem aega, mis on tingitud erinevatest teguritest.Äärepoolseimates piirkondades ja riikides, see võtab 30-80 päeva. 3.Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel oma tracking number, www.17track.net/en.You võib muuta käesoleva veebilehe oma keel.

Tagastama& Toetuse

1.Kui on mingeid probleeme, et, palun võtke meiega ühendust esiteks, me lahendame teie jaoks. 2.Kui pakk ajal kaotatud shipping viisil, me võiks tagasi sa täis või saata teile uue paki. 3.Kui me kogemata saadeti vale värv, suurus, või on mis tahes kahjude toote kohta, palun võtke meiega ühendust enne avamist vaidlus. 4.Tagasimaksed on menetluse jooksul 3-15 päeva Vaikesaare.ee.Kui teil on mõningaid probleeme, palun võtke ühendust koos Vaikesaare.ee klienditeenindusega!Tänan.

Kohta Tagasisidet

1.Klientide tagasiside on väga oluline meie poest.Palun anda tagasisidet peale igat sünnitust. 2.Kui olete rahul, toode ja teenus, veenduge, et jätke positiivset tagasisidet ja hinnake meid. 3.Juhul, kui te ei ole oma ostuga rahul, palun võta meiega ühendust ning teeme kõik endast oleneva, et lahendada see.Oleme tänulikud, kui teil oleks suhelda meiega enne kirjalikult negatiivset tagasisidet.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Materjal - 100% Polüester
  • Muster - Tavaline Värvitud
  • Komplekt Tüüp - NO
  • Brändi Nimi - Chiovenni
  • Kogus - 1 Tk
  • Mudeli Number - Spandex Tooli Kate
  • Stiil - euroopa
  • Kasutamine - Ranna Tool, Arm Esimees, Hotell Tool, Pulm Tool, Banketi Tool