Jõulud Kastid Cookie Kingitus Kasti Papergiving Candy Kraftparty Lahtiselt Ravida Omanikud Kiletamine Tinssuper Donuts Konteinerid Kaane Magustoit

Tavahind €32.37 €18.13
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu & Aed

Sku:v78741

Toote Detailid

Kirjeldus

Kas soovite kasutada, praktiline veel ilus kastidesse pakkida oma Jõulud küpsised, kommid ja kingitused?rohkem kõhklusi, proovige meie need Jõulud küpsise karbid nüüd.Kaasas 12tk Jõulud küpsise karbid kõik koos, valmistatud jõupaber materjal, ja kuumakindel, võib jaoks aega.Piduliku Jõulud mustrid disain, näeb, et kõik Jõulud teemastatud pool, lihtne teha oma partei otsida erinev ja ainulaadne.Nii et kasutada meie need kastid hoidke oma küpsised, kommid ja kingitused nüüd!

Omadused

- Brand: Cabilock.

- Värv: Nagu pildil näidatud.

- Materjal: Jõupaber.

- Suurus: 22.3 x x 7 cm/8.7 x 5.x 2.7.

- Seal on 12tk Jõulud küpsise karbid, punane ja roheline 2 värve, 6 iga, mis on valmistatud jõupaber materjali omadused kindel ja vastupidav.hoidmine küpsised, suupisted, küpsetised, magustoidud, maiustused ja pool kingitused.

- Need Jõulud küpsise karbid akna disaini, saate tunda sisemist asju, mida esmapilgul on vaja avada karbid, oma pere ja sõbrad saavad kindlasti nautida.

- Jõulud on mustrid disain, lihtne lisada pidulik õhkkond, näeb teie jõulupidu, bankette, pühade ajal, festivalid, Kaasas rulli punane lindid koos 22m, siis pakkida, need kastid.

- pead murra, valmis kasutama karbist.Säästa oma aega ja energiat.Naudi holiday kohtleb koos oma sõprade ja perega koos nende premium kastid.

- Kasutage need lahtrid, et salvestada oma omatehtud küpsised ja muud pagaritooted, ja siis jagada oma pere, sõbrad ja naabrid.

12 x Cabilock Jõulud Küpsise Karbid 1 x Cabilock 22m Lindid

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Arv, Tk - Muud
  • Sündmus - Muud
  • Materjal - Muud