Kohvi Edasimüüja Espresso Levitamise Vahend/Leveler 3-Nurkse Nõlvadel Reguleeritav Palm Tamper Sobib 51/58mm Portafilter

Tavahind €15.20 €9.58
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu & Aed

Sku:v79696

Toote Detailid

Toote Kirjeldus:

Tase, mis on ühtlaselt jaotatud põhjustel on oluline esimene samm, et saavutada ideaalselt pakitud korvi peeneks jahvatatud espresso.Vääna tera serva alla 3 korda, et ühtlaselt laiali põhjustel.Pööra oma tööriista üle ja kasutamine korter baasi palm manipuleerida.Pakkimine põhjusel pingeline loob õige kogus surve õige espresso tõmba.

See on unikaalne kingitus, et pere baristas ja kohvi lovers on hea meel vastu võtta.Projekteerimisel võetakse arvesse kvaliteet, töökindlus ja mugavus, mis on ergonoomiline.Et teha tass kohvi, millel on tugev maitse, me oleme väga kindlad, et teile meeldib meie kohvi edasimüüja.

Omadused:

Nimi: Kohvi Edasimüüja

Materjal: roostevaba teras + tammepuidust

Kõrgus: 48mm/1.89 aastal

Diameeter: 51mm/58mm (2in/2.28 in)

Toodete Nimekiri:

1*Kohvi Edasimüüja

Vaata rohkem toote detailid

1.Suur Materjalide ja Tööstandardite: roostevaba teras, rooste ja korrosiooni-vastupidav, liigub kohvi tõhusalt, ühtlaselt ja järjepidevalt ringjate liigutustega.

2.Sile ja Ei ole Valus Käed: käepide kohvi kamber on väga mugav ja mitte-libisemine, kui kasutada käepideme disain vastab mõiste ergonoomiline disain ja käepide on väga sujuv, kes on kunagi haiget oma käed.

3.Lihtne Kõrguse Reguleerimine: See espresso dispenser saab keerata, et reguleerida kõrgus kohvimasin pulbri kamber üles või alla vastavalt summa pulber operatsioon on väga lihtne.

4.Mugav Käes: ergonoomiline puidust käepide tagab stabiilse käitlemine, nii et saate kergesti teha täiuslik jahvatatud kohvi.Tundub täiuslik poolt.

5.Tugev Pressitud Pulber: kohvi pulbri kamber tagab, et pressitud pulber on tugev ja on lame kaas, nii et saate rikkaks kohvi maitse, iga kord.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - Roostevaba Teras