4X Terasest Rippuvad Tool Kett 2 Carabiners, Raskeveokite Veranda Kiik, Võrkkiik Kett Kit,Sest Võrkkiik Kiiged(66Cm)

Tavahind €49.64 €44.18
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: MÖÖBEL

Sku:v8677

Toote Detailid

4X Terasest Rippuvad Tool Kett 2 Carabiners, Raskeveokite Veranda Kiik, Võrkkiik Kett Kit,Sest Võrkkiik Kiiged(66Cm) STIILNE PIKENDUS KETT -- lühike raskeveokite kett on valmistatud terasest, mis on palju tugevamad kui tavalised metallist kett; Need vastupidavad ja pikkus reguleeritav komplektid pakuvad mugavam paigaldus kõikjal soovite.

VÕRKKIIK RIPUB RIIST -- Hinnatud üle 330 lb (150kg) võimsuse.Kevadel snap aitab leevendada stressi mõju ja suurendada eluiga oma võrkkiik ja kaitsta paigaldus pinnale.

LIHTNE PAIGALDADA-See rippus must komplekt komplekt sisaldab 2 carabiners ja 1 19.58 tolli-pika ahelaga; selleks ühendage lihtsalt konks ja oma lähedaste rippuvad tool, seejärel nautida lõõgastust.

SISE-ja VÄLISTINGIMUSTES KASUTAMISEKS-- Ideaalne Võrkkiik Toolid, Veranda Kiiged, Lükates Toole, Mulgustus Kotid, Õhust Jooga või rippuvad muu raske esemega alates õhuliini mount.

LAI RAKENDUS -- Ühise rippuvad tarvikud pere, jõusaal või mänguväljak.

Värv: must

Materjal: metall

Suurus: Kett + pandla kampsuni pikkus 66cm

Pakendi Sisu:

4 x Rippus Kett

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina