Artdeco 505 Šampanja Metallik Värv Kõik Pinnad kulla värvi metallik värv metallik värv hobi värv hõbedane värv silver g

Tavahind €18.16
Maksudega.
  • Sildid: vertikaalne spray värvi, 18 pipragaasi, olio kulla värvi, kollase kulla värvi, punane kulla värvi, metallik akrüülvärv kaasaegne, räni teras värv, plakatid artdeco, kuld-beez spray värvi, plasti dip kaitsev mantel

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Maali Tarvikud Ja Seina Ravi

Sku:v86874

Toote Detailid

Artdeco 505 Šampanja Metallik Värv Kõikidele Pindadele

Viide: HYBRIDM0018

Seisukord: Uus toode

Artdeco 505 Šampanja Metallik Värv Kõik Pinnad 140ml

DATA SHEET

Kaal

140ml

Koostis

Värvi Kõik Pinnad

Omadused

Metallik

Värv

504 Valge Pearl Metallik

Müük Välismaal

Seal on ROHKEM INFOT * Mõõde: 140ml * See on vee baasil uue põlvkonna akrüülvärv, mis mahub kergesti kõik pinnad, mis on spetsiaalselt formuleeritud, et käsitöö sektoris. * Annab kõrge sulgemise kohta kõik erinevad pinnad nagu puit, klaas, mdf, toore, keraamika -, polüester -, portselan -, seina -, plekk -, metall -, kivi, lõuend, paber.Sise-ja väliskeskkonnas, võib olla ka kasutatud. * Ei kruntimine ja lihvimine vajalik.Super vedeliku ja vastupidav värv. * Naha ja kanga tuleks kasutada lahjendades värvi.See on absoluutselt vajalik, et oodata 12 tundi teine kiht klaasi. * Ta on kõrge sulgemise võimu tänu spetsiaalsed pigmendid.See on mittetoksiline, kergesti mixable, sile ja kreemjas ja saab kergesti puhastada vee ja seebiga, kui märjad. * Ei sisalda kahjulikke aineid, tervise CE & EN 71 normid on sobiv. * Võib kasutada: Puit, mdf, lõuendi, kipsi, papier mache, vaik, vaha -, seina -, kanga -, naha -, plekk -, keraamika -, portselani, polymercil, akvarell paber, metall pindadele.

See on vee ja akrüül-vaigu baasil.Toimib hästi puidu -, papi -, klaasi -, metalli -, polüester -, keraamika, lõuend ja palju muud pinnad.Ta on vastupidav mõju.See kuivab kiiresti pärast taotluse, võite lisada mõned Artdeco Glasuur Keskmise värvi lükata kuivatamine.Värve võib segada üksteisega.Kasutatud materjalid värvimine on lihtne puhastada seebi ja veega.

See on spetsiaalselt formuleeritud kasutamiseks kõikidel pindadel.See on vee baasil, kasutamiseks valmis.See on satiin, ideaalne katvus pindadel nagu puit, klaas, keraamika, portselan, kangast, polüester, nahk, plast -, metall -, seina -, vahtpolüstürool, lõuend ja paber.Ei ole vaja primer või liivapaber.Sa peaks ootama 21 päeva jooksul pestakse nõudepesumasinas ja see peab olema fikseeritud raud, et pese pesumasinas.On vaja oodata 12 tundi, teine mantel taotluse kohta läikivad pinnad.See ei sisalda kahjulikke aineid.

Hobi Värvid

Hobi Värvid

Värvained; See tähendab, et värvid, mida saab kasutada paljude erinevate pindade kasutatud hobi sektor täna.Värvid varieeruvad vastavalt pinnale, neid kasutatakse, nende keemilist struktuuri ja muidugi nende värvid.Akrüülvärvid on kasutatud paljudes hobi tehnikat täna, eriti puidu värvimine.Keraamilised värvid, teiselt poolt, on jagatud kaks klaasitud ja underglaze, ja nad on palju liike vastavalt nende seeria.Kuld värvid, teisest küljest luua imitatsioon värvid metallik värvid nagu kuld ja hõbe.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Brändi Nimi - modamot
  • Ehitus Meetod - Harjamine, Pihustamine, kastmine, Rulli Kate, Kraapima Kate, Dušš Kate
  • Kuivamisaeg - 1 Päev
  • Päritolu - SM(Päritolu)
  • Tooraine - Akrüülhappe
  • Läikeaste - kõrgläikega
  • Liigitus - Vee baasil
  • Sertifitseerimine - CE