Suur Valge Alusseelikud Super Pundunud Pall Kleit Tõsta Underskirt Täiskasvanud Ametliku Pulm Kleit Bränd Hot Suur 7 Kõvadele Pikk Crinoline

Tavahind €53.66 €38.64
Maksudega.
  • Sildid: kohev pundunud petticoat, pundunud petticoat 26, merineitsi pundunud pulm kleit, petticoat pundunud 70cm, pulmad kleidid pundunud sädelevat, pundunud petticoat värv, super mario tetris juhul, roosa pundunud pulm kleit, crinoline super pundunud 6 kõvadele, 50 mix kleebised super kangelane

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Pulmad & Sündmused

Sku:v87513

Toote Detailid

Tere!Meil on tehas,Oled edasimüüja või soovite, et meie agent ?Meil on kõige madalamad hulgi hind teile.Rohkem petticoat osta, rohkem allahindlust ja enam madalama hinna eest saad.Võtke meiega ühendust!Me oleme sügavalt innukas, et teha äri teiega, ja otsida meie pikaajaline koostöö.

Pls võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Nagu tõsine ja vastutustundlik müüja,me püüame oma parima, et

lahendada teie probleemi.

Veel kord,tänan sind tellimine ja loodan, et teile meeldib teie ostu siin.Teie kommentaar on väga oluline oma äri

edu.Kui olete rahul oma ostu ja meie kogu teenuste,pls võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet

üldine Üksikasjalikud Müüa Reiting

Tellimuse Tühistamine

Me mõistame, et tellimine kleit oma eriline sündmus on oluline ettevõtja, ja meie tühistamise poliitika oli loodud seda silmas pidades.Siiski on oluline märkida, et meie kleidid on tehtud selleks, ja kui loomise protsess on alanud materjalid, mida ei saa taaskasutada.Hea uudis on see, et pärast oma tellimuse, veel on aega teha kuni oma meelt.Palun vaadake meie tühistamise poliitika altpoolt.

Meie Tühistamine Poliitika

1.Tellimusi tühistada 24 tunni jooksul pärast makse kinnitamist ei saada kogu toetust.

2.Tellimused tühistatud 1-3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult laevanduse kulud ja 50% toote ostuhind.

3.Tellimused tühistatakse pärast 3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult merevedude kulusid.

4.Kui teie tellimus on saadetud, ei saa seda enam tühistada.

Tagasi toote Asendamist või raha Tagastamist

1.Teie rahulolu on äärmiselt oluline meile.Saabudes oma pakendi, me soovitame teil kontrollida ja veenduda, et kleit on tehtud tellimuse kirjeldused.Proovige teie kleit nii kiiresti kui võimalik, ilma eemaldamine sildid, muutes või pesu kleit.

2.Kui sa lähed tagasi või vahetada kleidid või tarvikud, palun veenduge, et nad on oma algses seisukorras - unworn, pesemata, muutmata kujul, terve, puhas, tasuta lint ja juuksed ja siltidega, terved ja kinnitatud.

Rikkis, Kahjustatud või Misshipped Esemed

Teil on õigus tagastada kogu ostuhinda, pluss postikulud defektiga, kahjustatud või valesti veetud esemeid.Kui usute, et teie üksused olid katki, siis tuleb kõigepealt saada "Tõendid Kahju" dokumendid oma kohale vedaja.

Kruntimiseks või Paigaldamise Küsimustes

Nagu kõik meie kleidid on käsitsi õmmeldud ja kohandatud kohandatud, valmis kleit võib erineda ligikaudu ühe (1) tolli mõlemas suunas määratletud lõpuni.

Kleit ei ole sobivad, tellitud

Peaksid oma kleit suurus erinevad spetsifikatsioonid teie tellimus on rohkem kui ühe tolli, soovitame teil leida kohaliku õmbleja teha kohandusi, ja me hea meelega hüvitama teid, kuni 50% toote hinnast õmblemine kulud.Kui valite selle suvandi, pea meeles, et taotluse saamist oma spetsiaalselt, kuna selle koopia tuleb esitada, kui taotletakse kulude hüvitamist.

Kleit on suurus, mida tellida, kuid ei sobi

Kleidid, et ei mahu korralikult, kuid sobivad kirjeldused, mida oled tellinud, ei saa tagastada ega ümber vahetada.

Pange tähele: kui teie tellimisandmed liiga erinevad oluliselt alates lõpliku suuruse taotluse, suuruse muutmine ei pruugi olla võimalik

Tagasi Protsessi

1.Esitada a tagasi nõuda, et müüja 15 päeva jooksul pärast teie tellimuse vedu*.Lisada selgitus ja fotodega dokumenteerimist tagastamise põhjuse.Tagastab ei võeta ilma eelneva nõusoleku minu pood.

2. Kui meie müüjad on kinnitanud oma soovi, palun saata kaup ja valminud Toote Tagastamise Kujul meile tagasi nii kiiresti kui võimalik.

3. Kui saabus meie poole, teie tagasi töödeldakse 3 kuni 5 tööpäeva jooksul.Kui teie tagasi on kinnitatud ja kontrollitud, palun lubage kuni kaks arvete tsüklit see kantakse teie kontole.Esemed tagastada vastuvõetamatu seisukord me ei töödelda kui tagasimaksed ja saadetakse sulle tagasi

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Materjal - Stretch & Spandex, Modaal
  • Brändi Nimi - MONAYARN
  • Mudeli Number - PT005
  • Technics - Silmkoelised
  • Osakonna Nimetus - Täiskasvanud
  • Toote Tüüp - Petticoat