Ratastooli Pool Kotti Taga Mitmevärviline Multipocket Ladustamise Kott Universaalne Walker Kott Rollator Korraldaja Kott On Tühi-Tähi Seina

Tavahind €12.41 €5.59
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v9672

Toote Detailid

Bullet Punkte:

1、Praktiline Kasutamine: See ratastooli tarvikute kott võimaldab valikud ja paindlikkusega korraldada iga tool.Kott kergesti omistab taga, seljatoe või muud toetust tükki kõige liikuvuse roller ja seadmed.

2、Vastupidav Materjal: Võrreldes teiste ratta tool kotid, meil on tehtud tugev materjal topelt õmmeldud õmblused ja tugevdatud rõhuasetused.See on mõeldud kesta terve elu!

3、Kohe Mugavus: Lõpetage kaevamine kõikjal otsivad oma tähtsaid asju.Selle taga kott, teil on koht sinu essentials nagu telefoni, väikesed suupisted või oma ravimeid.Juua omanik saab hoida oma kohvi tass, kruus, veepudeli ja termosed.Hoia peab rikaste reisi jooksul arm on jõuda!

4、Sinu Ideaalne Korraldajad: Palju ruumi kogu teie mugavuseks!Selle reisi seljakott ja ladustamise kotid teil on kiire juurdepääsu oma igapäevased esemed nagu telefon, joogid, suupisted, rahakotid, rahataskud, prillid, ravimid ja palju muud.

5、Ilus Mitmekülgne reisikotid: Need mitmekülgsed ratastoolid tarvikud sobivad kõige liikumise abivahendid nagu walker, roller, rollator, kokkuklapitavad käsitsi ja mootoriga elektri jõul ratastooli.Nad on suurepärane kingitus oma lähedastele või endale.

Kirjeldus:

Nimi: Ratastooli Ladustamise Kott

Suurus: umbes 32.5*18cm/12.8*7.09 aastal

Materjal: eponž + PP Puuvill + linased, peegeldav riba teenetemärgi

Pakend: PP kott

Kaal: umbes 0.10 kg

Volditud suurus: umbes 20*20*1cm/7.87*7.87*0.39 aastal

Pakkeleht:

Ladustamise Kott*1

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Funktsioon - Kokkuklapitavad
  • Kuju - Ristkülikukujuline
  • Tüüp - Ladustamise Kotid
  • Materjal - Polüester
  • Vorm - Rolling Tüüp
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Kohaldatav Ruum - Elutuba
  • Muster - Kolme-mõõtmeline Tüüp