Köök Korraldaja Vürtsi Maitse Sahver Rack 2 Astme Säilitamise Kapp Riiul Eemaldatav Maitseainete Hoidja Sahver Space Saver Riiul

Tavahind €5.15 €3.61
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v474406

Toote Detailid

Bullet Punkte:

1、Organisatsioon on Tehtud Lihtsaks: 2 heldelt suurusega lõigud annab rohkelt ruumi, et salvestada, korraldada ja eraldi teekotid, creamers, suhkur, sool, pipar paketid, magusaineid, kohvi kaunadega, lahustuv kohv või tee paketid, vesi, lõhna-ja muude jookide vajadustele.

2、Läbipaistev ja U-Port Disain: See läbipaistev teepakike kohvi kott ladustamise kasti ei blokeeri oma silmist, ekraan tee kotid suurepäraselt, ja on ka mugav kaasas kanda.Suur U port disain, lihtne kaasa võtta.

3、ruumisäästlik Disain: teepakike omanik võib panna countertop või täiuslikult sobitada kapp.Sõltuvalt suurusest countertop või kapis, teepakike omanik saab laotud või kasutada eraldi.Link, lukk on ette määrata kombinatsioon.

4、Vastupidav ja Lihtne Puhastada: Valmistatud vastupidavast PET+ABS materjal, lihtne hooldada, ja on vaja ainult puhastada pehmetoimelise seebi ja veega.Kas ei pane see nõudepesumasin.

5、Multifunktsionaalset ja Mitmekülgne: Väga mitmekülgne kasutamine.Kasuta seda nagu sahver korraldaja koristama köök tops.Hoidke oma juuksed ja meik tarvikud.Kontoris, salvestada oma kirjatarvete kirjed ja muud tarvilikku.

Kirjeldus:

Tee kott display rack on väga hea materjal ja disain, stabiilne füüsiline struktuur muudab toote tugevam ja mitte vigastada.See Selge, tee sahtli abimees on mõeldud 2 kihti ja on piisavalt võimsust, et hoidke teekotid.Virnastatav tee kott säilitamine ei blokeeri teie arvates täiesti ekraan tee kotid, ja see on ka lihtne teha tee kotid.

Kirjeldus:

Nimi: Tee Kott Korraldaja

Toote materjal: PET+ABS

Toote kaal: umbes 650g

Toote värv: valge, roheline

Pakkeleht:

Tee Kott Korraldaja*1tk

Link lukk*1tk

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Tüüp - Ladustamine Omanike & Riiul
  • Nr. Määramistasandite - Topelt
  • Mudeli Number - EJ06929
  • Kasutamine - Toit
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Käitise Tüüp - Põranda Tüüp
  • Liigitus - Kokkuklapitavad Rack