HOT-Reguleeritav Suupiste Korraldaja Konteinerid Kapis & Sahver Organisatsiooni Ja Ladustamine Selge Plastist Ladustamise Konteinerid Köök

Tavahind €52.37 €39.80
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sku:v489790

Toote Detailid

HOT-Reguleeritav Suupiste Korraldaja Konteinerid Kapis & Sahver Organisatsiooni Ja Ladustamine Selge Plastist Ladustamise Konteinerid Köök LIHTNE-REACH AVATUD ESIOSA.Ideaalne lahendus, et luua puhas ja organiseeritud, sahver, kabinet või külmik.Revolutsiooniline probleemi lahendaja jaoks on kaasaegne köögimööbel ja kirglik kodumajapidamiste minna.Kasutage neid mugav ladustamise korraldamine konteinerid mänguasja kapp, käsitöö kabinet, vannitoa, pesuruumi, või kande kapp korraldada kraami kõige tõhusamal viisil.

REGULEERITAV JAGATUD PRÜGIKASTI.Kavandatud praktiliste ja reguleeritav sirkel, nii et saate kohandada neid, mis põhinevad teie individuaalsetele vajadustele.KUNI 3 heldelt suurusega punktides paneb teil on täielik kontroll selle kohta, kuidas kasutada neid viisil, mis kõige paremini sobib teie vajadustele.

TÕHUS RUUMI KOKKUHOIU DISAIN.Stiilne ja modulaarne disain aitavad teil maksimeerida ja kasutada oma ruumi parimal võimalikul viisil, ja teha kodus ja köök organisatsioon oma kõige lihtsam ülesanne.

KVALITEETNE JA VASTUPIDAV.Valmistatud erakordselt kõrge kvaliteediga purunema vastupidav plastikust, neid toidu ladustamine korraldaja konteinerid olid loodud selleks, et kasutada.Ei murduda või puruneda regulaarsel kasutamisel.Ideaalne tähelepanelikumad kodu korraldajad.

SELGE DISAIN.Täiesti selge, et sisu on kergesti nähtav ja ligipääsetav, need on kindel, et saada oma lemmik sahver organisatsiooni ja mahutid.

suurus:28x14x9cm

Materjal:plastik

värv:Läbipaistev

Pakendi Sisu:

4 * Klienditagasiside

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Kasutamine - Tühi-tähi