Kõrge Kvaliteediga Kohandatud Logo Reguleeritavad Rihmad Juuksed Peas Wrap Suur Suurus Double Layer Silk Plekk Magab Bonnets Koos Kive

Tavahind €69.66 €64.09
Maksudega.

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu & Aed

Sku:v75367

Toote Detailid

Suurus:Kapoti 32cm -58cm Bänd:6cm lai, 110cm pikkus Kohandamine Oma disain/logo on soojalt teretulnud Suurused ja värvid aitaks rahuldada oma erinevate nee Tähelepanu: 1.OEM/ODM pls võtke MEIEGA ühendust esimesena! 2.Ai, cdr, psd, PDF, png, jpg fail on ok, meie jaoks, saatke oma logo , suurus , kogus koos oma eriline nõue, kui seal on mind, kui tellite , aitäh. 3.See on mõistlik, et projekti eskiis on veidi erinev materjal objekt, sest erinevate display -, valgus -, trüki-ja muude objektiivsete asjaoludega.

Hulgi-ja tilk laevandus on nii tervitas?Hulgimüügi,siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.Kuidas ma saan jälgida minu pakk?Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks), Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Tagastamine ja Tagastamise 1.Kui on mingi probleem, et,võtke ühendust meie klienditeenindusega esimene.Me püüame oma parima, et sind aidata. 2.Kõik kaubad tuleb tagastada algses seisukorras,muidu me keelduda toetuse. 3.Ostja on vastutav kõigi tasude toimus tagastamise protsessi.Tagasiside 1.Kui olete rahul oma tellimuse, palun jätke meile kõik 5 tähte, sealhulgas Objekt, nagu Kirjeldatud.Side-ja Kohaletoimetamine Kiire. 2.kui sa arvad, et me saame teha paremini,võtke ühendust meie klienditeenindusega esimene.Anname sulle satisfing vastus.

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Materjal - Plekk
  • Sündmus - Pidu
  • Kasutamine - Täiskasvanud
  • Brändi Nimi - TOPSHUBANG
  • LOGO - saab kohandada
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Muster - PUUDUB
  • Mudeli Number - ZS08