Õhupalli Traat Vispel Käsitsi Muna Peksja Mikser Köök Küpsetamine Nõude Piim, Koor Või Klopi Mikseriga Plastikust Köök Toiduvalmistamis

Tavahind €4.25 €3.06
Maksudega.
  • Sildid: cooking tööriistu puidust, kokk vahendid, käsi vänt vispel, madal hind köök esemed on kõik tasuta shipping, munemine seade

Kättesaadavus:Laos

Kategooria: Kodu & Aed

Sku:v77236

Toote Detailid

Õhupalli Traat Vispel Käsitsi Muna Peksja Mikser Köök Küpsetamine Nõude Piim, Koor Või Klopi Mikseriga Plastikust Köök Toiduvalmistamis

Funktsioon:

【Kaks-ühes Disain】, Mille kaks-ühes disain, vispel saab reguleerida korter sebima ja õhupall, vispel, mille pöörlev käepide.

【Peamine Funktsioon】twist vispel on peamiselt kasutatud segamis-või segada toidu materjalid, nagu munad, moosi, võid, jahu, liha, kaste ja nii edasi.

【Käepideme Disain】lisaks 360-kraadise pöörde, käepide on mõeldud auk lõpuks, mis on mugav, ladustamise, säästes seeläbi ruumi sinu jaoks.

【Kvaliteetseid Materjale】Kasutades kvaliteetseid PP materjalid, see on ohutu ja tervislik, ei ole lihtne rooste, sulata või deformeeruda, usaldusväärne ja vastupidav.

【Mitmeid Võimalusi】üldine suurus 2-in-1 vispel on 29*7,5 cm/11.42*2.95 tolline.Ja seal on 4 värvi olemas olete : lilla, roheline, punane ja oranz.

Spetsifikatsioon:

Materjal: PP

Värv: Lilla, Roheline, Punane, Oranž

Üldiselt Suurus: 29*7,5 cm/11.42*2.95 tolli

Rakendus: Munad, Moos, Koor, Jahu, Jne

Komplekti Kuulub:

1tk*Korter Vispel

Toote Arvustused

Hinnang Põhineb 0 Arvustused Kirjutada ülevaade

Kirjeldused

Toote parameetrid

  • Muna Tööriistad Tüüp - Muna Visplid
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tüüp - Muna Vahendid